Translate

söndag 8 februari 2015

Tjuv eller........Vad är det med folk!??

Jag och gubben var inne i en affär och handlade....vi såg på programmet om tjuvar som går på TV just nu, såg gårdagens program.
Där säger dom att håll en hand för när du trycker i din kod, när du handlat tex.
Så det gjorde gubben idag, han höll ena handen för... Men se då reagerade en man i kön bakom gubben! Jag hade plockat in varorna i en kasse och undrade vad det var som hände, jag såg att gubben bakom min man surnade till!
Jodå, han reagerade på varför min gubbe höll handen för när koden skulle tryckas in.......
Hans kommentar till min gubbe var " tror du jag är tjuv eller ....?   Det sa han flera gånger och gav min man en knuff!
Trist när folk bakom reagerar så tycker jag!
Hur gör ni håller ni handen för eller hoppas ni ingen tittar?
Vi har aldrig hållit handen för tidigare, men efter gårdagens program bestämde vi oss för att göra det, aldrig trodde man väl att personen bakom skulle känna sig "kränkt" Herregud människor alltså, ett talesätt jag nu håller ,med om, desto mer jag lär känna människorna desto mer älskar jag djuren! eller nåt sånt!

 

6 kommentarer:

 1. Nämen.....gubben bakom tog visst det negativt. Så många människor missupppfattar saker och ting. Det är trist.

  Jag försöker att lägga handen för då jag trycker in koden. Speciellt vid bankomater.

  Ha nu en jättefin söndag finfina bloggvän.
  Kramelikramkram.❤

  SvaraRadera
 2. Nej, men fy vilken otrevlig gubbstrutt... sådana kan man klara sig utan.
  Önskar er en fin söndag!
  Kram Christina

  SvaraRadera
 3. Jag håller alltid för så gott det går. Att någon skulle ta illa upp för det har jag aldrig kunnat tänk mig. Men det är inget att bry sig om sura gubbar. Vi måste ju försöka skydda oss. Ha det bra, kram

  SvaraRadera
 4. Jag vrider på dosan och ställer mig för när jag slår in koden i affären. Eller så ställer jag vagnen tom bakom mig, då kommer de inte fram.
  En sur gubbe är inget att bry sig om. Han kanske också sett programmet och kom ihåg inslaget *ler* kände sig väl lite förnärmad, haha!
  Ha en fin kväll!
  Kramisar<3<3<3

  SvaraRadera
 5. Ja jag säger som dig, människor alltså. I dagen samhälle får man allt se om sig och kring sig. Gubben tog väl åt sig för han visste något om sig själv...antingen var han ärligheten själv, eller tvärtom.
  Kram på dig Primrose.

  SvaraRadera
 6. Jag skyddar alltid vid uttag och betalning. Står någon för nära, så ber jag vederbörande flytta sig. Får i bland samma reaktion som din man fick; då svarar jag vill du kanske visa mig din kod för jag är ingen tjuv jag heller ...
  :-) en log faktisk och sa att så hade han inte tänkt det. En kvinna blev så arg på mig så hon vände sig till övriga bakom och frågade om de trodde att hon skulle kunna ...
  :) kramis till rosa flugan

  SvaraRadera