Translate

fredag 13 februari 2015

Varför jag tog mitt bloggnamn

Jag började blogga 2008 fast på en annan sajt ,-)
Hade tvekat länge, ville men vågade inte riktigt. Jag som var så dålig på datorer .
Så var det "namnet" vad skulle jag kalla mig, bara det var svårt att komma på, det var då jag kom att tänka på ett TV program jag sett några kvällar innan, där hade jag fastnat för en stor gorilla som hette Primrose ,-)))
Så helt plötsligt hade jag namnet. "Primrose" fick det bli.
Sen har jag kallat mig Primrose på bloggar jag haft. Nu vet ju mina vänner vem Primrose är, så skulle jag skriva mitt riktiga namn så blir jag ju inte igenkänd. Eller ihopblandad med andra bloggare ,-)
Vissa av er vet jag ju varför ni tog bloggnamnet ni har, vissa kan jag gissa mig till, andra har jag ingen aning ,men ni kan väl berätta varför valde ni ert bloggnamn?

                                           bild lånad från nätet och INTE den gorilla jag såg på TV! ,-)


                                    

10 kommentarer:

 1. Jag fick mitt namn av min make, som jag kallade Pusselbit i bloggen.
  Jag heter ju Gerd och gillar fisk. Gerdfish, Geddfish.
  Så enkelt var det! Men jag har haft många frågor om det under årens lopp (2006)
  Kram på dig, Primrose, önskar Gerd/Geddfish

  SvaraRadera
 2. Det var där som jag hittade dig och dina vovvar ... på den andra bloggen. När de började att ta betalt där så flyttade jag till detta ställe som jag nu bloggar på. Före det så skrev jag mycket på lite olika sajter i något som heter I Fokus (där finns allt mellan himmel och jord). Det var där som mitt alias föddes ... Spanaren. Jag är en person som tycker om att utvecklas med livet och vill därför gå och spana efter mina egna vägar så då fick det bli Spanaren. Många till och med kallar mig Spanis *ler* Spanar är som bara en del av mig ... du förstår för du säger samma om Primrose. Kul att få veta varför du valde ditt namn *tack* Intressant inlägg /kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar kolla om du svarar men nej ... då vet jag ;.)
   /kram

   Radera
 3. Det är bra att behålla sitt alias�� Varför jag heter Marmor tro jag du vet efter alla år vi varit bloggvänner. Barnbarnen tycker det är roligt att behållit namnet*ler* Gubben tyckte nog att det var lite konstigt namn. " Vem vill heta som en sten ", hihi!
  Ha en fin dag!
  Kramisar❤❤❤

  SvaraRadera
 4. Hahaha nu måste jag skratta, du tog namnet efter en gorilla - det hade jag ingen aning om efter alla år "med dig" ändå. Jag var bara så säker på att du tog det efter nån fin blomma. Jag själv har haft en himla massa "alias" men det som varit längst var nog "Mamman" på den sidan där du o jag möttes, innan dess var jag "Smygande Haren" och haren tog jag eftersom jag var inne i någon slags "indianperiod" då och läste mycket om indian-namn... hittade på mitt eget som sen också blev mitt namn på forum där jag famlade runt lite bland kristaller, healing och mediala intressen. Där fanns också änglar och indianer. ;) Sen när jag valde Mamman var det för att jag då kände att det var just mamman som var min starka personlighet där och då. Sen har jag kallat mig andra namn men ofta efter mitt dåliga sinne... livsgnistan när jag sökte den... lakritstroll när jag kände mig som en glufs... ensamvargen i deppens värsta tider... ja lite olika som sagt men de var ganska kortvariga. Och nu är jag åter den "Smygande Haren" för den var något positivt och väldigt mycket jag bakom.
  Ha en mysfredag!! Kramar och stamp från den smygande haren...hehehe... kan man få en morot? :))))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jösses så långt det blev...förlååååt. :(

   Radera
  2. Så kul en lååååång kommentar, den ska du väl inte be om ursäkt för!
   Jag Älskar långa kommentarer! TACK ,-))))
   Visste du inte det, jo det var en härlig gorilla som jag föll för direkt ,-)))

   Radera
 5. Jag valde detta namnet när jag höll på att avsluta bloggandet, stängde ner min första blogg som hade mitt smeknamn. Comsi comsa (lite så där) bara kom fram och så fick det bli.... :-)

  Kvällskram (gorillan) ♥♥♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att veta, tur du med fortsatta bloggandet .-))

   Radera
 6. Halloj vännen.
  Jag tycker primrose är fint, och gorillor gillar jag hahaha....

  Du vet nog varför jag heter TantGlad hihi.

  Jag började blogga för 3 år sedan. Min gubbe sätt namnet.."AK4" då. Det var på bloggplatsen. Jag gillade inte riktigt bloggplatsen, så jag gick över till bloggo. Jag kallade mig för " annechristines/bustanten där. Bloggen finns kvar. Har raderat det mesta. Men så tyckte jag att namnet......heta det jag heter var trist. Så kom jag bara på det.......jippiiii....TantGlad ska jag ju heta. Jag ÄR glad som oftast, och en väldigt gladlynt och busig person. Ja tant är jag åxo. TantGlad tyckte jag gav en positiv anda. Så.....2013 kom namnet TantGlad och personen TantGlad in i bloggvärlden.

  Tack fina primrose för ett intressant inlägg.

  Kraaaaam.

  SvaraRadera