Translate

måndag 23 mars 2015

Vad gör en blogg seriös?

En bloggvän skrev för ett tag om att bloggen skulle vara seriös.
någon kommenterade med att om man har foto på sig själv så...... nåt sånt.
Vem vill inte ha en seriös blogg ,-))))
Jag har visserligen ett foto i sidkanten , men kör till jag lägger ut ett foto, det blev nu aningen större än jag trodde.
En selfie jag tog på mig själv 2013 i slutet av sommaren. POFF bilden är nu borttagen! ,-)
Nu har jag satt på lite glitter och sånt. ,-))) och löjlat till det lite.
Men 3 åringen hojtade glatt, mormor ,-))
Hur tycker ni andra, måste man ha något foto på sig själv, för att bloggen ska vara seriös eller kan man ha en helt anonym blogg?
Det var "en kvinna mitt i livet" som tog upp det.
Men vet inte riktigt hur hon formulerade,  ,-))
Ni ser den stora bilden här ovanför!
Hur tycker och tänker ni om helt anonyma bloggar?
För min del kanske jag ska svara gör det inget om jag inte ser något foto alls av bloggägaren, jag går på vad som skrivs!


 

18 kommentarer:

 1. Jag lägger inte ut några bilder på mig själv. Jag tycker innehållet i bloggen är viktigast.Men måste ändå säga att du fick till en fin selfies!
  Ha en fin dag!
  Kramisar❤❤❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag vet ju inte hur du ser ut, men din blogg är seriös, håller med!

   Radera

 2. Ha ha ha ha, jag gapskrattade, herregud så galet härligt tokig du är.... :-)))))

  Kram ♥♥♥

  SvaraRadera
 3. Jag tycker inte det spelar så stor roll om man har med bilder på sig själv eller inte. Det är innehållet som är det viktigaste för mig.
  Och man bestämmer ju själv hur man vill ha det. Visst är det skönt?
  Men jag måste skriva att jag verkligen gillade din bild. Härlig!

  SvaraRadera
 4. Herregud vilken härlig bild du gjort :)) Trodde först att jag fick upp fel länk ;)) Inte behöver man ha bild på sig själv... Det är väl inte utseendet det hänger på, om bloggen är seriös eller inte!! Tycker faktiskt att det är det som skrivs som är viktigast... Tycker man om texten och innehållet i bloggen så är väl utseendet av ringa betydelse!
  Ha det så gott, min fina bloggarvän !!
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 5. En seriös blogg är bra oavsett om det finns med bild eller inte på den som bloggar. Behöver inte vara det rätta namnet heller. En bra blogg har texter som går rakt in i hjärtat och via texter och andra bilder så kryper man ändå in i personen och hittar dess sanna själv. Förstår inte hur denna person tänkte?!?!
  Trodde jag hade hamnat fel när jag möttes av din stora bild *fniss* Barnbarnet kände igen dig men inte vi som inte har sett dig :-) /kram

  SvaraRadera
 6. Ps Själ heter det och ingenting annat

  SvaraRadera
 7. Hahaha......du ÄR såååå härlig och naturlig, för precis så känner jag för dig. Du har humor, är seriös och har glimten i ögonvrån. Jag bara älskar dina finurliga söta inlägg.
  En bra blogg är väl vad vi vill läsa. Vad vi tycker gemen. En bra blogg för mig....nu menar jag mig, för jag kan ju inte tala för resten ÄR att den har humor och INTE är för djup och tungsynt. Livet ska va glatt. IN MED MER humor säger jag.
  Du behöver inte ha någon bild på dig själv...den som bloggar alltso. Men det är klart....ser jag personen blir det mer nära kanske.
  DU ÄR SUPERMYSIG PRIMROSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  TACK för ALLA skojiga naturliga fjantiga, ärliga jag är mig själv inlägg.

  KRAAAAAM från mig som är en busis som du!

  SvaraRadera
 8. Jag bryr mig inte om ifall det finns foto eller inte men sen är det alltid kul att veta hur personen bakom skärmen ser ut. Det är upp till var och en. Inlägget jag skrev är bara min egen tolkning om att blogga. Hur andra gör är ju endast upp till dom och ingen annan. Ha det fint!

  SvaraRadera
 9. Sötnos, du är ju bara för HÄFTIG!
  En seriös blogg har inte bara med fotot att göra. Det är innehållet som gör'et, att man längtar efter att läsa och kolla kluriga bilder, få le lite, känna sig bekväm.
  En del av mina bloggvänner är anonyma, ibland skulle jag gärna vilja se, men men, det är väl för jag är så nyfiken, då ;)
  Go on go on, söta rosa fluga! ♥ Stor kram!

  SvaraRadera
 10. Innehållet är viktigast, man får vara anonym för mig. Men lite nyfiken kan jag bli på dem vars bloggar jag följt ett tag.

  SvaraRadera
 11. Jag är ute på bloggpromenad och stannade till här, vilken härlig blogg du har, och bild på sig själv...ja det är väl upp till var och en hur man vill göra. Men visst är det kul att veta hur den ser ut som man "pratar" med. Det är väl innehållet som är viktigast tycker jag. Och man kan ju välja vilka bloggar man tycker om att läsa, fin bild du har då. Kram på dig.

  SvaraRadera
 12. Jag anser bloggen är seriös om man skriver regelbundet, är sig själv och skriver saker som är intressanta. Behöver inte inkudera bilder om man inte känner för det :)

  SvaraRadera
 13. Jag tillhör dem som inte har något foto på mig själv i kanten och heller inte skriver ut mitt namn! Till detta finns en anledning.
  Nu har jag vid några få tillfällen haft foto på mig själv i bloggen, men det finns inget i kanten av den anledningen att jag varit utsatt för en stanker som hotade mig till livet.
  Det var ett antal år sedan, men vill inte riskera att trigga igång något igen…
  Jag har heller inte facebook av den anledningen.
  Valet är alltså att jag bloggar lite halvanonymt eller inte alls.
  Det är helt valfritt att läsa min blogg, så den som inte tycker jag är seriös kan låta bli! Jag strävar inte efter att ha en massa som följer min blogg, utan bloggar för det är roligt och lite som en dagbok.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 14. Oj oj så det kan bli när datorn byter bokstäver "stanker" skulle det inte stå utan "stalker"!
  Kram igen!

  SvaraRadera
 15. :-) för mig är inte bloggen mer seriös om bloggaren har en bild på sig. Själv har jag två bilder nu för tiden ;)
  Så kan jag bli nyfiken på personen som skriver och tycker det blir roligt å se en bild ... innehållet alltså texter, med eller utan bild visar det jag gillar när jag söker och läser bloggar. Bloggen er ens egen och blogga är fritt är min tanke om blogg - och att läsa också. :-)

  SvaraRadera
 16. Jag tänker att var och en gör som den vill och att det är just det som är tjusningen med att blogga. Man bloggar om vad man vill när man vill och man bestämmer själv vilka bilder man vill dela med sig av.

  Kramar Christina

  SvaraRadera
 17. Min blogg är halv-anonym...eller hur jag ska kalla det...
  jag använder ett smeknamn som jag har på nätet, men sätter ut foto på mig själv
  och jo, det är upp till var och en om man vill vara anonym eller inte
  och samma som du så går jag på vad som skrivs...foto eller inget foto...
  Kram

  SvaraRadera