Translate

torsdag 9 april 2015

Tänk inte ens "tanken"

 
Har ni råkat ut för det?
Att ens tänka något positivit så hamnar du tillbaka på det negativa.
Säg att du tänker att , tänk mina finnar har försvunnit ,-)))
eller nåt sånt. Du blir glad, dagen efter kommer finnarna tillbaka ,-)
Det verkar som om man inte ens vågar "tänka tanken" ,-)
Jag blödde när jag borstade tänderna, så slår mig "tanken" herregud va bra, det är evigheter sen jag blödde när jag borstade tänderna........,
dan därpå börjar det blöda igen!
Är det någon som känner igen sig..... det borde det vara..... för jag känner många som att det flyter på bra, men "tänker" du tanken att det var ett tag sen ,-) så börjar det!
Det behöver inte vara "finnar" "tänder" det kan vara vad som helst.
BARA "TÄNK INTE" ,-)))

5 kommentarer:


 1. Nästan alltid förr när jag när jag var tacksam till något så inträffade det något som gjorde att jag tillslut inte vågade visa mig tacksam för något för då trodde jag att det skulle försvinna. Rester av detta sitter kvar än.... BARA TÄNK INTE :-)))

  Kramisen ♥

  SvaraRadera
 2. Nej ... önskar dig en bra kväll /kram

  SvaraRadera
 3. Hmmm........jo....händer nog ibland då jag tänker efter .
  Kram till fina dig.

  SvaraRadera
 4. Sådant händer nog ibland. Jag brukar akta mig för att säga något bra som inträffat med mig själv. Bakslaget kommer som brev på posten.
  Kramisar❤❤❤

  SvaraRadera
 5. Jodå den känner jag absolut igen!!! Hos mig är det som att det blir så VARJE gång jag tänker "åh vad bra" så liksom "nej det skulle jag inte ens tänkt nej".... Ibland undrar jag om jag själv framkallar det där negativa som kan dyka upp för att jag håller på och tänker sådär hela tiden. Som att jag inte kan unna mig att få fortsätta ha det bra när det är bra liksom... Men jag tänker hellre "va bra att finnarna är borta" och i nästa andetag "men de kommer imorgon igen" för då blir jag mindre besviken och störd när de kommer än om jag blint tror att de inte ska återkomma. Ja inte finnarna men annat alltså... ;) KRAM PÅ DIG!

  SvaraRadera