Translate

måndag 22 juni 2015

Regnig sommarNEJ fasen också, läser precis att det ska bli kallt och regnigt även i Juli!
Visst ska man försöka njuta alla fall, MEN man har ju LÄNGTAT efter värme och sol!
Inte nöjd.

7 kommentarer:

 1. Nog vill man ha lite sol allt. Att få njuta av vackra sommardagar.
  Nu ska jag lyssna på din video.
  Ha det så gott och KRAM

  SvaraRadera
 2. Vi är många som har planer inför den svenska sommaren. Det mesta är roligare och trevligare om det är fint väder. Du får inte skrämmas så om juli. ;)
  Kram Bosse ps. Hoppas du mår bättre

  SvaraRadera
 3. Nej regn borde jag inte heller vilja ha, men vet du plötsligt är det mysigt med regn hos mig... Nyss när jag var ute med hunden och det småduggade såpass att luvan på jackan åkte på... ja då tänkte jag på ljudet av regn på taket till förtältet (till husvagnen) förr om somrarna och kände att jag längtade tillbaka till den tiden. DÅ liksom NU tog jag en hundpromenad i regn och frisk sommardoft... men att komma in igen med blöt hund är ju mindre spännande. ;))
  Lite sol och värme skadar såklart INTE!!! jo det vill jag gärna ha också, så hunden o jag kan sitta på varsin filt på min favoritplats och njuta. Ja det längtar jag efter! Det kan få regna så länge jag jobbar men semestern får fyllas med sol...hehe. Kramisar!

  SvaraRadera
 4. Hörde ikväll på väderrapporten att i början på Juli kommer värme!
  Något vi kan se framemot!
  Ha en fin kväll!
  Kramisar<3<3<3

  SvaraRadera
 5. Vädret var så här också förra året och i juli kom det värme så vi fick så vi teg. Vi kan bara hoppas på att det blir lite bättre. Singin in the rain sjöng jag för fullhals när jag var liten, inte för att jag kommer ihåg men min syster har berättat att jag gjorde succe på ett tåg..oj oj undrar hur det lät, kramis

  SvaraRadera
 6. Jag läste att solen skulle komma i juli, så det håller vi tummarna för!

  Och om det regnar så låt oss sjunga i regnet;)

  Kram Christina

  SvaraRadera
 7. Nu har Juli just börjat och det är sol och varmt...jag tog och åkte ner till Turkiet och tog med mig den hem förstår du....smart va?.
  Hoppas du har det bra.
  Kram

  SvaraRadera