Translate

onsdag 21 oktober 2015

Solklart ,-)))

Sitter och läser i Härliga Hund.
Där frågar dom om du väljer "partnern" eller "hunden"
Då får man ju tänka att man är ensam och redan har en hund eller som jag nu tänker en katt, så träffar man någon som vill att man ska göra sig av med "hunden" för deras skull, för dom inte gillar "jycken"
Vad väljer man ,-)
Jo jag hade såklart valt hunden! Solklart.
Nu har ju min man och jag valt hundarna tillsammans, men om jag varit singel så hade aldrig någon man kunnat få mig att göra mig av med hunden ,-)
Hur tänker ni? ,-)

10 kommentarer:

 1. Jag skulle aldrig göra mig av med en fyrbent vän för en partner. Finns inte på kartan! Vi har också valt våra tillsammans för det är trots allt ett viktigt beslut för hela familjen och det måste vara genomtänkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej precis det är ju en familjemedlem man tagit ansvar för som man älskar ,-)

   Radera
 2. Nej, icke. Inte bara för att. Det är ju en familjemedlem.
  Kram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, en familjemedlem man älskar och har ansvar för, inte bollar med hit och dit ,-)

   Radera
 3. Jag skulle alltid, alltid välja min gubbe först. Till och med före en häst. Som tur är så behöver jag inte välja! Han skulle aldrig kräva mig ett sådant beslut. Men om han t ex handlade om svår allergi måste ju gubben gå först.

  SvaraRadera
  Svar
  1. nu skrev jag med tanke på att som singel möta någon som krävde att man gjorde sig av med hunden för att dom inte ville ha hund ,-)

   Radera
 4. Skulle aldrig starta en relation som krävde att jag skulle göra mig av med något, varken djur eller laster... :)))))))

  Kramen ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det låter sunt tycker jag ,-))

   Radera
 5. Jag hade helt klart valt katten som sällskap. Jag är ingen hundmänniska men så har jag också haft katt 😻 i hela mitt liv. Ha en fin torsdag!

  SvaraRadera
 6. Jag hade defensivt valt mina hundar inget snack. Jag har haft djur sen jag var liten. Det var bara under den tiden jag hade småbarn och jobbade som vi ite kunde ha hund men andra djur. Djur är viktiga för mig ett stort intresse. Som du säger så behöver jag ite välja min gubben gillar också djur. Ha en fin dag kramar // Tessan

  SvaraRadera