Translate

måndag 26 oktober 2015

Sover du sämre vintertid?

Nix pix sover som en stock, det var en "brittisk" undersökning dom gjort läste jag i Aftonbladet ,-)
Där sov dom sämre, tror jag det så svinkallt dom har i sina hus!
Där får man nästan vara vaken hela natten och göra "åkarbrasa"
Jag har själv bott i England, min man är Engelsman ,-)
Vi bodde hos svärmor och svärfar i början då vår första dotter var född, och vi hade värme i det rum vår nyfödda dotter sov!
Svärmor tyckte det blev för dyrt med lite värme på, spelade ingen roll att VI SKULLE BETALA, hon drog ur kontakten, hela tiden, dottern var iskall! Vi sprang och kollade, satte in kontakten, kollade, svärmor hade dragit ur den, om och om igen, jag trodde vår dotter skulle frysa ihjäl och kunde inte koppla av en sekund, att prata med svärmor om hur viktigt det var att en nyfödd inte kunde vistas i ett iskallt rum, det hade ingen som helst effekt! Första gången svärmor drog ur kontakten hittade vi dottern iskall,
Så att dom sover dåligt vintertid i England, förvånar mig inte alls .

8 kommentarer:

 1. Jag sover nog bättre vintertid, gillar ha mörkt när jag sover��
  De nya bostäderna de bygger i England är nog lite varmare än de äldre, som bara har englasfönster.
  Läste att du har krångel med bloggen, bilder och datorn. Vad är det som inte fungerar tillsammans? Om du tagit bort 10:an och har 8:an nu, kanske du skall installera 8:1 som är en uppgradering på 8:an. Hör av dig om du behöver support��
  Kramisar❤❤❤

  SvaraRadera
 2. Ny test!
  Kommentaren gick inte fram verkar det som.
  Kramisar❤❤❤

  SvaraRadera
 3. Uff, för att frysa när man ska sova, urra burra, skulle jag inte fixa.
  Kram <3

  SvaraRadera
 4. Nä fy för att sova i ett iskallt rum. Inte konstigt att engelsmännen sover dåligt inte.
  Tur din Man har dig då.
  Frysa avskyr jag. Tycker inte riktigt om vintern heller. Fint men kallt. Hua.

  Kram du fina bloggvän.

  SvaraRadera
 5. Hej det var länge sen... jag var här. Som du ser är min blogg nerlagd också, tillfälligt eller ej återstår att se. Vill inte ha problem med några "okända" hängandes efter mig. Ser ju vad du råkat ut för o det räcker gott att se det.
  Sover bättre när det är svalt gör jag men inte på vintern när vädret flaxar hit o dit... inte heller tror jag den där timmen hit o dit gör mig nån som helst nytta. Man får gilla mörkret när det är där oavsett timme här eller där tänker jag. Men nu skiner solen hos mig och jag är så glad bara! :) KRamar i massor!!

  SvaraRadera
 6. Hej En rosa fluga!
  Tur att du inte la bloggen på is som du skrev tidigare, för jag tycker att det är fint att få titta in här och växla kommentarer med dig lite då och då ...och höra hur du har det. Jag sover också oftast som en stock, är totalt utmattad om kvällarna....fast ibland kan jag inte sova alls... men som sagt oftast sover jag nog bra ändå :)

  Ha det fint! bland färgglada höstlöv och tända ljus:)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Både maken och jag sover bra när det är svalt i sovrummet. Tjocka täcken behövs och sedan mörker och lugn och ro till det ... då sover man gott :-)
  /kram från en som du vet vem det är

  SvaraRadera