Translate

torsdag 26 november 2015

För mycket att göra

Förr satt jag vid datorn, men nu hinner jag knappt.
Landet tog mycket tid, nu när sommarhuset får vila fylls dagarna av annat, barnbarn som är sjuka och ska passas, min mamma som vill ha besök och hjälp. Hon bor flera mil bort.
Tre hundar var av en är en valp på 6 månader, som behöver mycket. Sen passar vi ett av barnens hundar och ska rasta dom.
Det blir en runda i skogen varje dag där "valpen" får springa av sig, ner i diket doppar huvudet i vatten ,-)))) Ibland är hela gänget med ibland bara valpen då han ska tränas.
Det går i ett.
Det blir knappt någon tid över till annat.
Jag har inte glömt er, jag kikar in ibland och läser ibland har jag tid med en kommentar ,-)
Jag hoppas det lugnar ner sig lite längre fram ,-)

10 kommentarer:

 1. Oj, du har verkligen fullt upp minsann! Jag tycker att två hundar tar en hel del tid men tre hundar och en valp är snudd på ett halvtidsjobb. Hoppas att det lugnar sig lite för även om det är roliga saker så behöver man tid till annat också!

  Kram och ha en fin torsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 4 hundar o en valp ,-))))) dom har två ,-)

   Radera
 2. oj,ni har då fullt upp.Min lilla Tanja fick jag av uppfödaren,samma som Myra är ifrån.Hon hade medfött fel i bakbenen som gjorde att hon liksom trasslade in sig ibland,luft trampade mm.Inget hon led av alls.Jag hade inte tänkt att ta in en hund till MEN denna lilla fröken hade fastnat i Myras och mitt hjärta.Hon dog av en pytteliten hullingförsedd kvist som gått in i kroppen...passerat lungan och som till slut gick rakt in i hjärtat.Helt otroligt vad som kan hända.Jag visste att hon troligen inte skulle bli gammal men så här snabbt trodde jag inte att hon skulle gå bort.
  I dag har jag lite att stöka med här hemma,i morgon far vi ner till Stockholm och bor på hotell över helgen.Ska bli så skönt att komma bort några dagar.
  Försök att pausa lite mitt i allt du har att göra.Ta hand om dig / kramar om <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tragisk olycka!
   Så sorgligt!

   Radera
 3. Friskhetstecken att vara i verkligheten. Bloggen finns alltid kvar liksom dina vänner. Skicka lite hundfoton privat för nu vill jag se valpen och resten av gänget/ kram från en som du vet vem det är

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fort jag får datorn fixad ,-)

   Radera
 4. Ibland blir livet bara så, allt händer på en gång! Njut av fyrbenta vänner och barnbarn, det lugnar nog ner sig sen (efter jul...?)

  SvaraRadera
 5. Det är konstigt att ibland så hinner man knappt med sig själv. Och du som har en massa hundar just nu, så det förstår jag att bloggen får ligga nere. Jag brukar också ha lite tid för min blogg, men den senaste tiden har det varit mindre med tid. Men bloggen finns ju kvar till man har tid.
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. LÅter som du lever ett gott liv! Själv tog jag paus i mitt liv helt ofrivilligt och tog in på sjukhus en vecka ungefär. Hemma igen med mediciner som åtgärd, allt gick bra i slutänden och helt klar över läget i fortsättningen. Får numera alltid sällskap av en spray i fickan som billig livförsäkring. Ska maila dig om detaljer sen... och som sagt inget akut läge men något hände som jag ville kolla upp på vc...men det blev då helt annorlunda och en grundlig genomkörare så nu är jag som sagt lugn o nöjd. Kramar!!!

  SvaraRadera
 7. Här var det fullt upp :-) ger dig en blomsterkram och säger: Kom när du kommer - alltid roligt när du gör det - och när du inte kommer så tänker jag att du har nog med ditt. Trevlig helg och kramens kram!

  SvaraRadera