Translate

onsdag 17 augusti 2016

Om en Hundvagn får man "tycka" vad man vill, absolut det är en rättighet.
Hundvagn verkar vara något som de i Skåne inte gillar, antingen är många där nere mer "hårdkokta" än andra eller mer ärliga och säger högt vad dom tänker och tycker!
För fy så dåligt att kommentera högt om att "avliva hunden istället" när vi hade hundvagnen med oss.
Nu gjorde ju såklart inte alla det, men oroväckande många visade öppet hur illa dom tyckte om hundvagnen.Alltså jag menar inte att alla i Skåne är korkade, men att ett stort antal oberoende av varann på samma ställen vi var hade den här åsikten och visade det både i ord och minspel, vilket vi inte har upplevt någon gång tidigare fast vi haft gammal hund i vagn tidigare, dock inte samma hund.
Nu gick alla tre hundarna hela tiden i 2 timmar. Vår äldsta klarade sig utan att åka, han var hur pigg som helst och glad, vi var på ny plats och då blir han nyfiken.
Fast det var varmt gick han glatt.
Så att den hunden skulle behöva avlivas...................??!!
Vi har hundvagnen med så vi kan njuta av semestern, gå vart vi vill och hur långt vi vill.
Vi har två unga hundar som orkar men vår äldsta som visserligen är gammal men frisk och klar i huvudet är han, njuter fortfarande av livet.
Så dessa miner,elaka kommentarer var inte så kul.
Nu har vi haft hundvagnen med i hela Europa, 2-4 dåliga kommentarer har vi fått under flera år.
På andra ställen i Sverige har ingen kommenterat OK vad dom tycker vet vi ju inte.
Men att på några dagar få så mycket ogillande som vi fick i Skåne som jag älskar har vi aldrig fått annars.
Och att öppet säga att hunden ska avlivas när han går vid sidan om vagnen!
Nu lät vi inte detta förstöra , men ett blogginlägg tänkte jag göra när jag kom hem.
Nu är jag hemma och här är inlägget.
De som inte ens mår bra av att se en hundvagn, vänd på huvudet och njut av allt det vackra som finns.
Nu är ju detta  inlägg skrivit till er alla tråkmånsar som var riktigt otrevliga, troligtvis kommer ingen av er att ens läsa det här inlägget. vilket är synd.
Sen sårade väl det här mig  mer för jag var på en plats jag äskar och stortrivs. Och ville njuta så mycket som möjligt av när vi var där.
Svarade vi när det påpekades att vi borde avliva vår hund, nej det gjorde vi inte, vi låtsades inte höra, då hade jag bara blivit förbannad om dom sått där och fortsatt då hade dagen blivit förstörd.
Nu låtsades jag inte om något utan hade en fin dag, så gjorde vår gamla hund oxå, han viftade glatt på svansen åt alla vare dom tyckte han borde avlivas eller inte.
Men det var skönt att få skriva av sig.


Nu till Bosses tävling som jag misslyckades med, inte en enda makare på kyrkogården hittade jag.
Skomakare, krukmakare sadelmakare  dom var det tomt på, men många andra yrken fanns, hur många som helst, många "mästrare" fanns det.
Bildbevis utan poäng givetvis sätter jag in så ni ser att jag och gubben letat, tre andra yrken vi hittade ,-)Målarmästare, Hissmontör, Spårtekniker bla

10 kommentarer:

 1. Ibland kan man storkna av folks kommentarer. Jag tror inte de förstår hur illa man tar åt sig. Bra att du har hundvagnen med dig på promenaderna, så även den gamla får njuta av luft och natur.
  Ha en fin dag!
  Kramisar<3<3<3

  SvaraRadera
 2. Så löjligt att över huvud taget kommentera eller ens tycka något om en hundvagn? Förstår att du tog illa upp. Jag har också funderat på att skaffa en vid vissa tillfällen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar försökte svara hos dig men det gick inte.
   Ska en hundvagn du, vår gamla går längre när vi har den med, sen åker han gärna när man blir trött, för han vet att han får lämna den när han vill ,-)

   Radera
 3. Jag vet inte om skåningar är mer avigt inställda till hundvagnar än vad folk i övriga delar av landet är. Hur som helst så har man verkligen inte rätt att kommentera på ett sådant sätt till någon annan. Man har ingen aning om hur det ligger till och då ska man ha vett att hålla tyst. Vår äldsta hund som har problem med värk och sina leder klarade bara att gå runt kvarteret när det var som varmast så jag vet hur tufft det kan vara...

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tuff header. Så du hittade ingen hundmakare. :) Tur jag inte är någon dum skåning. Hundvagn har jag aldrig hört talas om. Man lär så länge man lever. Får det plats en trött lite snurrig Bosse också i hundvagnen? Säger de dumma saker till mig kastar jag sommarbollar på dem.
  Kram Bosse

  SvaraRadera

 5. Många människor ha så mycket synpunkter och åsikter, detta kan vi inte göra något åt, men vi kan lära oss att inte beröras så djupt av dessa. Fast när någon tycker något angående våra djur, familj eller vänner så tänder vi till men till vilken nytta? Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Korkade människor finns drt gott om och elaka, tyvärr. Bra med hundvagnar när våra fina hundar inte orkar gå så långt eller av andra orsaker. Visste inte ens att det fanns. Ha det bra och kramen

  SvaraRadera
 7. Vissa personers uttalande slutar aldrig att förvåna mig. Varför kan de inte bara vara tyst? Ni känner ju er hund och vet vad som är bäst, de har ingen rättighet att ifrågasätta det.
  Bra att du inte besvarade kommentarerna.
  Makare var inte lätta att hitta, en nästan omöjlig uppgift, men leka och tävla är kul.
  Varm kram till dig och välkommen hem.

  SvaraRadera
 8. Hur ser er hundvagn ut? Vad kostade den osv. Tänkte tipsa svägerskan som har en hund på 11 år som har börjat få artros i sitt ben. Hon blev rekommenderad ett medel till hunden för artros och hon tycker att det hjälper. Får hoppas att det är så och inte bara den svenska värmen som har varit/ kram Ljusletaren

  SvaraRadera