Translate

torsdag 6 april 2017

Plockar upp hårdplast jag ser
Tack för kommentarer om min mamma som tröttnat på livet, jag ska försöka att genomföra några av tipsen, det blir inte lätt för hon vägrar allt, min gubbe säger att hon är den envisaste person han någonsin mött det stämmer.

Idag skulle det bli en dag där vi kunde slappna av, men som vanligt hade vi en tid att passa, hade ju glömt bort det......men vår svärson skulle hjälpa gubben att byta vinterdäck till sommardäck ,-)
Jättebra är det ju, men kullkastade en åktur med hundar där man kan gå i timmar ,-))

Hörde på radion att plast alla fall hårdplast tar det åratal innan den försvinner, minsta plastbit ligger kvar tills barnbarnbarnbarnbarnbarnen har fötts, något ditåt, låter ju hemskt, så jag har börjat plocka upp hårdplast som jag ser, min första var en liten bit gul hårdplast ,-) som följdes av fler ,-)
Solig härlig dag ,-)

4 kommentarer:

 1. Vad bra, att du drar ditt strå till stacken, vad betr. hårdplasten.
  Gamla är envisa, det vet jag. Inte lönt att omvända.
  Jag blir så glad av dina krumelurteckningar, du är fantastisk!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det ordnar sig med din mamma och att hon inser att andra alternativ finns. Hårdplast är jag bra på att ta tillvara på men plockar upp efter andra gör jag inte. Inte än...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Undrar varför det måste finnas sånt som inte är bra, gick ju alldeles utmärkt förr.
  Hoppas det ordnar sej till det bästa för din mamma, att hon får tillbaka livsglädjen.
  Stor kram��

  SvaraRadera
 4. Man kan fråga sig varför det ska kastas i naturen överhuvudtaget ?? Så himla onödigt !! Undrar om de gör samma hemma.. Kastar på golvet??
  Kramis du fina människa <3

  SvaraRadera