Translate

måndag 24 februari 2020

Socker
Vår semester mascot ,-) den ena, vi har tre.

Läste igår i tidningen att myrorna har vaknat...några timmar tidigare såg vi när vi rastade hundarna hur myrorna for omkring, det var riktig fart på dom, läste att dom inte kunde hitta mat ännu, det var för tidigt.
Så idag tar vi med socker ,-)

Nu hoppas vi att min man får en ryggoperation. Han har så ont så han har svårigheter att gå!

Han saknar våra långpromenader med hundarna, han är med och rastar i en stor hundrastgård så hundarna får springa av sig...andra promenader får jag ta själv med hundarna .

Tur att vi gjorde vår långsemester förra året!

Själv är jag mest orolig för allt.


4 kommentarer:

 1. Det är många småkryp som vaknat till. Hoppas bara att det inte blir ett riktigt bakslag i vädret. Blommor och buskar behöver fortfarande värmen- Hörde att Skåne skulle få kyligare väder, det hör till ovanligheten. Myrorna blir säkert glada åt sockret! Hoppas att din man får hjälp med sin rygg snart. Det verkar ju vara kris inom sjukvården. SÖS har gått upp i stabsläge för andra gången på kort tid.
  Ha en fin dag!
  Kram❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja insekter behöver hjälp!
   Nu vill jag ha vår..ingen snö nu! En buske har fått små blommor ,-)
   Inte klokt vad som händer inom vården!
   Ha det fint
   KRAM ,-)

   Radera
 2. Vad roligt att ni sett att myrorna vakant. Jag har ännu inte sett några men får hålla utkik efter dem när jag kommer hem till Stockholm igen- Är nu på väg till fjällen.
  Hoppas innerligt att maken får en ryggoperation så han slipper ha ont.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ,-)
   Myrorna tog tacksamt emot sockret såg det ut som, men nu snö oh kallt!
   Det blir en operation men ganska så riskfylld verkar det som på grund av min mans tidigare hjärtflimmer även om det är borta nu så finns risk för hjärtinfarkt, min man vill ändå göra operationen för som det är nu har han svårt att gå. Hoppas du har det bra i fjällen! Tack för att du skrev ,-)

   Radera