Translate

torsdag 29 oktober 2020

Hämta app för att boka tid,

 


Svaret kom snabbt, men antagligen för att det var smittspårning. När mobilen ringde höll jag för öronen, min man svarade, när jag tog bort händerna hörde jag honom säga, då får vi testa oss.

Ser ut som om vi måste skicka efter ett hem test, dom har drive in test, men då måste man alla fall ta provet på sig själv och då måste vi åka långt.

Ringde mamma i morse när personal var där, hon började nästan gråta och sa " jag går nästan på näsan jag"

Jag frågade den personal som var där hur hon mådde. Någon ny jag inte känner till.

Jo hon mår jättebra! blev svaret.  Mår hon jättebra fast hon har corona, frågade jag,

Jaa hon är darrig och kan knappt gå. Det förstår jag, men sen var det undvikande.... bara att dom ringer sjuksköterskan om det blir värre. Men mamma verkade rätt ok efter omständigheterna.

Nu ska jag ringa lunchtid och middagstid när personal är där så jag får lite information.

När jag skulle smsa våra barn som var på jobbet, ville inte ringa till dom just då...skakade och darrade jag så jag kunde inte trycka.... Jag skakade och darrade i hela kroppen.

Jag är fortfarande arg! Och känner mig så orolig. För mamma och oss.

Jag tror dom visste tidigare än i Måndags.... Det var ju i Tisdags vi var där. Känner mig så lurad.

I Måndags hade läkaren beställt covid test till mamma, som hon fick ta i Tisdags när vi var där, otur för dom.att vi fick reda på det på det viset.

Min man har nu pratat med vår läkare där vi bor, de kan göra testet där, men min man kunde inte boka tid i telefon vi måste in till någon app, vad krångligt allt ska vara.

Vi var ju säkra på att vi hade corona i april, men tog blodtest i slutet av augusti och nej det visade att vi inte hade haft det.