Translate

tisdag 3 november 2020

Testet gjort ,-))

 

NU är det gjort, det gick bra hur bra som helst. Men skillnaden från igår då var det tidspress, det fungerade inte att registrera, vi skulle skynda oss.

Stackars min man som kräktes.

Jag hade mycket mer tur, registreringen fungerade direkt! Vi hade övat måste jag säga, låter barnsligt, men viste hur jag skulle göra och spateln låste jag själv fast nedre delen av tungan med. Fort gick det. ,-)

Nu är det bara att vänta på svar!

Nu ska jag blogga om andra saker,-) än om covid-19 ,-)

Vilken röra

 

Jag håller i min mascot på bilden ,-) Kan inte tänka just nu alls. Nervös


Vilken grej att ta test.

Först..vi beställer två tester via bank ID efter varann, nu är det bara min mans test som kommer. Jag får väl min en annan dag.

Innan man tar testet så måste  man logga in på bank ID, det fungerar inte! Hur min man än försöker så fungerar det inte......det kommer upp att det inte godkänns!.

Vi blir nervösa för vi har bara en speciell tid på oss. Fungerar inte så vi tar testet först. Min man spänner sig så tungan är i vägen trots spateln , vi tänkte att det går väl bättre om man håller ner tungan. Det går inte alls  tungan är i vägen med spateln och utan, trots att jag inte nuddar något får min man sånna kväljningar.....till slut säger jag . du får ta testet på dig själv. På grund av tidsbrist! Han ställer sig framför spegeln, jag lyser med en ficklampa. Det fungerar inte, till slut kör han in pinnen till svalgväggen, skrapar medans han har kväljningar hela tiden, tar ut pinnen och kräks!

Sen kommer budet, tar provet med sig, vi förklarar att vi inte har kunnat logga in. Ring 1177 säger han, min man ringer 135 st före i kön, han väntar...när han kommer fram säger de att han måste ringa sin vårdcentral , ringer dit, de ringer tillbaka om 30 minuter, precis innan de ringer försöker vi registrera provet igen. Och då går det!

Det här var igår.....idag har ett till sms kommit, idag är det min tur.