Translate

måndag 9 november 2020

Mamma mår bättre ,-)

 


Mamma mår bättre igen, så glad och tacksam  för det ,-)

De som kommer in har full skyddsutrustning, som de sen förstör, jag frågade hur mamma reagerade på det, men hon reagerade inte alls, hon är väl för trött. Vi mår inte bra, men så länge det stannar som det är, så är vi ju glada. Vi räknar varje dag som det går framåt. Torrhosta, huvudvärk ,yrsel osv, min man har ont i lungorna, peppar peppar det har inte jag.

Sent en kväll, förrgår så kom en bolit över den del av Sverige vi bor. Hela himlen lyste upp och det blev ljust som det är på dagen, hur många gånger händer det!? Vi är uppe, men lämnar rummet vi skulle ha kunnat se allt från bara några minuter innan det händer, och missar allt, så typiskt! 

Min man var med om något i England, han sprang över heden och hörde ett starkt vinande ljud bakom sig, Plötsligt kom något väldigt fort över himlen med en grön eldsvans som försvann över horisonten , tog bara någon sekund. Dagen efter fick han veta att det var en meteorit, som sen hade landat i Nordirland, Den gröna färgen var för att den innehöll koppar!