Translate

tisdag 24 november 2020

Den stora tröttheten är nu som bortblåst

 



Jo peppar peppar ,-)

Nu mår jag bra om jag törs skriva det. Mamma har klarat sig bra, hon är frisk nu. Det är en månad nu sen hon blev sjuk. Så vi var hos henne i förrgår. Hon blev glad när vi kom, hon hade varit SÅ arg så arg på mig sa hon, för att vi inte kommit när hon var sjuk. Jag kunde ju bara prata med henne i telefonen någon gång för hon orkade inte gå upp, så jag hälsade genom personalen, det var hon också SÅ arg för...att jag inte ringt, vet inte om personalen hälsade från oss, Flera som blivit sjuka, både personal och de som behöver hemtjänst där mamma bor. Min man har har återhämtat sig från covid. Men igår blev han dunderförkyld, så nu måste besöken hos mamma stoppas igen.

Vi har varit så trötta.

Har somnat överallt, har inte orkat läsa era inlägg, Förrän nu ,-))

Vi har haft huvudvärk, diarre, bröstsmärtor,  torrhosta, lite feber, ont i halsen, yrsel som var otroligt obehaglig, det var samtidigt som att befinna sig i ett vakuum..

Var glad för varje dag det inte blev värre. Blev faktiskt rädd!

Och så tröttheten, som satt i efter de andra symtomen försvann. Det har gått i vågor hur vi mått.

Jag tänker på mamma som blev så arg på mig och på alla äldre på hem som inte fick besök på så länge,det var nog många som inte förstod varför ingen kom och hälsade på. Som blev besvikna på sina anhöriga, vilket är sorgligt. 

Hoppas ni andra mår bra!