Translate

tisdag 1 december 2020

Kråksnack med kråkvänner

 


Min mamma hör väldigt dåligt, vilket gjort att min röst förändrats, jag låter nu mer som en kråka!

I förrgår när vi var hos mamma hörde hon inget av det jag sa. Jag pratade högt, tydligt ,uttalade varje ord så tydligt jag kunde. Men nej hon hörde inget! När vi kom satt en i personalen där, med visir, han pratade lågt, hon tittade på mig när han pratade, men hörde vad han sa?! Mamma har själv kommenterat min röst, men hur du låter, !!

Mig hörde hon inte alls, nu var hon väldigt arg, för att vi inte hade varit där på länge, vi var där för en vecka sen säger jag, då blir hon ännu argare, för det hade vi inte varit. Jo det hade vi, men innan dess hade vi alla tre corona, så hon kan mycket väl ha glömt, alla fall så försvann min röst igår morse,  men kom tillbaka lite senare  och jag kraxar vidare som en kråka. Min röst har varit ansträngd länge, mamma kan förstås inte rå för att hon inte hör ,-) När jag pratar med mamma anstränger jag rösten så den hörs klart och tydligt, förstår inte hur hon kan höra personalen.

Ska  köpa en  röstförstärkare, vet inte om de heter så.  Ibland har jag skrivit på ritpapper så mamma kan läsa, men det blir lite bökigt.


Min man berättar om hans mamma, som när familjen var samlad, sa, nu ska jag vila, stängde av sin hörapparat, satte på den i smyg, för att på det viset få veta om något sas om henne!

Den ena av mina kråkor är så mysig. Kråkan trampar sidledes  när jag skojar med den. Från höger till  vänster Sen kastar jag och han hoppar och fångar i näbben! ,-) Jag skojar med den, och den gör sig beredd,-))