Translate

måndag 1 februari 2021

Kalla härliga vinterdagar

 


Vilket väder, kallt och mycket snö, och fullt med diamanter som gnistrar i snön, ser det ut som, helt underbart.-) och det knarrar när man går.  Har alltid älskat vintern, när jag var barn var jag ute hela dagarna, Kälke, tefat, skridskor, skidor, snöbollskrig. 

Blodproverna som min man tog var bra, det känns skönt. Även om han inte mår bra, det är nog efter covid, inte mycket att göra något åt, bara hoppas att det går över någon gång.

Har läst om flera som drabbats, med brinnande smärta i lungorna bla.

Och enorm trötthet.

Hans krokseende har blivit lite sämre,. Tyvärr.

Nu har jag börjat måla, först gick det inte alls, vilket förvånade mig, med så mycket stress som jag har nu borde det gått jättefint ,-)) Ju mer stressad jag är ju bättre brukar det gå. Har en skulptur på gång också. Måla är kul men att göra skulpturer är bara SÅ kul.

Hjärnan hänger inte med, tycker jag är mest tom i huvudet, vilket gör att jag har svårt att blogga. Har ju alltid en bok på G. 

Hittade en bok jag trodde på, började så bra...men helt plötsligt så ändrade sig boken på ett oväntat sätt, och jag kunde inte fortsätta läsa. Den blev så ointressant. Så det var bara att leta vidare i mina bokhyllor.