Translate

tisdag 25 maj 2021

Designa egna slipsar , så kul

 


Min egen designade slips, har designat slipsar i ett par år nu,  omk 35 stycken med olika olika mönster. Den här slipsen är snyggare när man ser hela ,-))  Det är så kul, det enda är att min man aldrig har tyckt om att ha slips ,-)) Jag älskar alla mina slipsar ,-)) det är nog för att det var så kul att designa dom. Hitta på egna mönster., rita och färglägga. Men de blir ju ganska dyra att köpa, för min design skickas till ett företag som gör slipsen.

Det här kan ju alla göra, så det är inget märkvärdigt med det.-) 

Bra kvalitè har dom. Nu kan jag ju inte köpa alla mina slipsar, tyvärr ,-)) Har köpt  8 st. Nu när jag satte in det här har jag skickat efter en till som är en av mina favoriter, som den sista slipsen. Kunde inte låta bli. Men nu får jag sätta stopp.

Det är min mans haka ni ser med det nu gråa skägget ,-) Han har använt alla slipsarna en gång, ,-))) bara för att jag älskar det här är han ju inte tvungen att bära slips. ,-) Men vill ha slipsarna som minne efter min slipsperiod ,-))

Nu har jag slutat designa slipsar, det går ju inte när jag faller för varje slips själv ,-)) Jag blir ruinerad!

Annat jag sysslar med är att måla på vaser och vinglas tex  olika motiv.



Måla tavlor, en av mina visar jag här, den är ganska stor.



Jag gör skulpturer det är himla kul.



Min största skulptur är omk 2 meter hög, det är en kvinna. Äldsta dottern säger att när vi är borta och hon vattnar blommorna hoppar hon till när hon ser min stora kvinnoskulptur fast hon vet att den står där.
Min familj skojar om att det ser ut som ett galleri när dom kommer hit.

Lite av vad jag sysslar med ,-)