Translate

onsdag 25 augusti 2021

Vi hurrar och firar fram till Jul ,-)

 


Så många födelsedagar vi har nu ,-)  Vi firar vara och varannan vecka ,-) Kul att se familjen förstås som blivit riktigt stor.

Även om vi har kunnat hålla avstånd för vi har suttit ute. 

I slutet av den här veckan kommer mammas två kusiner till henne, bara ändå, ingen som fyller, de kom på att de var nyfikna på min mamma, de har inte träffats sen jag var 4 år !? Och det är ju ett tag sen ,-)))

Vi ska vara där och bjuda på fika, ska bli kul att se dom. har inget minne av dom alls,-) De är mycket yngre än min mamma.  Min mormor hade många syskon och de här är mormors lillasysters son och dotter. 

Idag säger vi hej och tack till en familjemedlem på 4 hjul.  Som kämpat för oss i alla väder, upp och nedförsbackar med husvagn,  en bättre bil hade vi aldrig kunnat få den dagen för många år sen vi hittade den, vi föll pladask båda två, den var så fin, med panoramatak.  Stor inuti, med bra plats för hundarna. och oss. Men utanpå en mindre bil. Det var som om någon hade trollat, ,-) Tänker på vår äldre granne, det är inte bara jag som har en klump i hjärtat och magen. när man tar farväl av sin bil. Många tycker nog det är löjligt kanske. Men så känner jag. 


Älskar att vi har 4 årstider. Men.......sommaren kunde varit några månader längre ,-)

Dax att ta farväl av sommaren också, och välkomna hösten.