Translate

onsdag 8 december 2021

Tusentals diamanter och hundkalender ,-)


 Jag älskar vintern, vi har snö  och haft omk 17 gr kallt. jättemysigt, att gå med knarr under kängorna, härlig känsla! Att sen få njuta av tusentals utspridda diamanter, som gnistrar ,-)  Det är ren lyx. Idag bara omk 6 minus.

Man får bylta på sig ute...värre är det att man får bylta på sig inomhus. Inte lika kul, det är svinkallt inne. Vi kan inte ändra temperaturen själva. Så det är bara att hoppas att de ökar på värmen. Bild från igår.

Nu har våra tre hundar varsin adventskalender för första gången ,-)) Det var yngsta dottern med familj som köpte till sina två hundar. Då föreslog yngsta barnbarnet en tjej på 7 år att vi borde köpa åt våra ,-)) Men då var de slut. Men så fick barnbarnet höra att i en annan affär fanns det adventskalendrar åt hundar, så hon ringde snabbt :) hon tyckte nog synd om våra som skulle gå miste om något så kul. Så nu har våra, och det har blivit poppis ,-))) Säger vi kalender så kommer dom rusande , den stora vill helst öppna själv, men risken är att flera luckor åker upp i farten visade det sig första gången, så nu väntar dom fint på rätt lucka. Helt barnbarnets förtjänst ,-)) annars hade de nog blivit utan ,-))

Ha det fint ni som tittar in ,-)