Translate

onsdag 25 maj 2022

PROV om datorn fungerar nu

 


Nu kollar jag om min sida ser normal ut, efter lite trixande som jag inte ens kommer ihåg hur jag gjorde ,-))) Det gick inte att  lägga in bilder,  och texten bara körde ihop sig!  som ni såg på min Selfie, inte lätt att läsa. 

Har fortfarande inte hittat mina solbrillor, det är ju inte så att jag tror en tjuv ska ta dom, den säkra platsen är för att jag direkt när det är sommar ska gå till den säkra platsen och bara hämta dom!  ,-))) Men nu är det slut med säkra platser!

Hoppas nu det här fungerar,  när det blir fel med datorn blir jag ställd, jag är urdålig på att  försöka få ordning om det händer nåt.  

Ha det fint

14 kommentarer:

 1. Jadu, det är inte lätt när datorn strular 🥰
  Nu ser det bra ut och nu kan du släppa det och istället få hitta dina solglasögon 🤗
  Säkra platser är luriga platser.
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att allt ser ut som det ska ,-)
   Ja säkra platser är inte alltid det bästa ,-))
   KRAM!

   Radera
 2. Nej, det är varken lätt eller roligt när tekniken inte fungerar som den ska. Nu ser ditt inlägg helt normalt ut så jag hoppas att det ska fortsätta så. Förmodligen springer du på dina solglasögon när du minst av allt anar det.

  Önskar en finfin onsdag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu ska det fungera hoppas jag, jag blir alltid rädd och tror att nu kan jag aldrig mer blogga ,-)) Jag kommer alla gånger att hitta mina glasögon när sommaren är slut ,-)))
   Önskar dig en härlig Onsdag
   KRAM!

   Radera
  2. Tänk inte så för det går alltid att starta en ny blogg om det värsta skulle hända.
   Kram och god torsdag!

   Radera
  3. Ja det är ju sant,jag kan ju starta en ny blogg om det skulle vara så ,-)) ha en härlig fredag ,-) KRAM!

   Radera
 3. Snygg bild! Storgillar dina bilder ! Tror att Blogger är boven i dramat. Inte med dina solbrillor, men med bloggen. Jag är anonym ibland och icke anonym vid andra tillfällen. Via mobilen. Knepigt! Kram//Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja en liten provbild fick det bli, tänkte om jag aldrig mer kan lägga ut bilder???!!! Och allt bara kör ihop sig. Men tror jag har tryckt fel av moisstag eller nåt. Jo jag har märkt att du varar med att vara anonym ,-) Hoppas det löser sig! KRAM !

   Radera
 4. Inga problem alls med text eller bild i inlägget- Ser jättebra ut. Men visst blir man ställd när det krånglar med dator, det tekniska och med bloggen-
  Hoppas nu att dina glasögon trollar fram sig-
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är urdålig när det krånglar ,-) tänker att nu kan jag aldrig mer blogga. Men det löser sig ju oftast! ,-)) Ja hoppas glasögonen kommer fram, altså förstår inte var jag lägger saker.
   KRAM ,-)

   Radera
 5. Så bra att det fungerar nu. Jag har varit inne och kollat, läst men inte kunnat kommentera.. Det måste vara blogger eller google som haft bekymmer.
  Ha en fin dag!
  Kram❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att du kan kommentera som vanligt! ,-) Du är duktig på att fixa om det strular, men jag är helt borta, skönt att det fungerar nu ,-)) Ha en härlig Fredag, STOR KRAM ,-)

   Radera
 6. Dina solbrillor ligger nog i ett fodral i en väska...tror jag. Eller brevid en väska...Kramisar watson.😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej för det fodralet är så stort ,-))) men fint att du hjälper till! Tänk stort fodral svart?!! du brukar vara bra på det du! ,-)) När jag äntligen hittade dig på din blogg försvann du ?! Glad att du är tillbaka! ,-)
   Ha det jättefint KRAM KRAM Sherlook ,-)

   Radera