Translate

måndag 23 maj 2022

SELFIE

Stafett SELFIE nummer 21 klimakteriehäxan ligger bakom temat. Selfie med ord. Nu fortsätter vi med STAFETT - SELFIE Vi som vill mixtra ihop en SELFIE turas om att göra det. OBS det är frivilligt, annars är man med och klurar ,-) Varje svar måste starta med den sista bokstaven i föregående svar. Den här gången är det KICKI som fixar ihop en SELFIE. travarenskennel.bloggplatsen.se 1. DRÖMYRKE: Konstnär 2. DRÖMRESA: ROLIG (resa ) 3. ÖNSKEDRÖM Godhet ( jorden runt, tänk om alla var fredliga, vilken Värld! ) 4. SANNDRÖM: Tror inte (jag haft någon) 5. MARDRÖM: Ensam ( att alla försvann och jag var alldeles ensam) 6. DRÖMSTÄLLE: Malmö ( återkommer till Skåne! ) 7. DRÖMDJUR: Önskedrömmen (många olika djur, nu vill jag ju inte bo på en gård, men det vore nog rena drömstället för mig ,-) Häst hundar, katt höns och tupp, gris, får. getter, gäss och ankor) jag är mörkrädd så jag bor helst i lägenhet, men själsligt skulle jag älska att bo på landet) 8. DRÖMMIDDAG: något så enkelt EN VARMKORV (ute på stan efter som jag har svårt att svälja går inte det! ) 9. DRÖMMAN / KVINNA: VI ( min man och jag) ,-) 10. DRÖMSEMESTER: Italien ( där jag åt min första pizza, min mamma och jag levde på pizza och slapp magsjuka som vissa andra ) 11. DRÖMSERIE på TV: Något om vanliga människor 12 DRÖM VILKEN SOM HELST: Rogivande liv ,-) Kul att svara på din SELFIE Kicki! ,-)) https://enrosafluga.blogspot.com

8 kommentarer:

 1. Nog önskar man att jorden vore en god plats. Så fint att du kunde få ditt drömyrke, för nog är du konstnär. Mardrömmar...Hu, för sådana...men kan inte undvika. Hjärnan spökar. Ha det fint! Kram//Anna-Lena

  SvaraRadera
 2. Skönt att din dator skötte sig så pass att du kunde svara på min selfie.
  Det lät oroande att du inte kan svälja.
  Ja, tänk om det ändå vore fred i världen.
  Ha en fin vecka!
  Kicki

  SvaraRadera
 3. Italien är ett härligt land och jag skulle gärna åka dit igen. Italienska pizzor blir man ytterst sällan besviken på. Så tråkigt att du har svårt för att svälja och inte kan äta helt obehindrat. Det måste försvåra tillvaron en hel del.
  Rogivande liv är verkligen något som jag uppskattar också.

  Önskar en god kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig selfie. Och så roligt att läsa om dina drömmar av olika slag. Kände igen mig i några av dem-
  Varm kram

  SvaraRadera
 5. Intressant fläta, kändes lite svår först, men det gick.
  Din fläta ar mycket drömmande och en del har slagit in. Visst är du konstnär och visst har ni hittat varandra som drömpersoner!
  Varm kram!

  SvaraRadera
 6. Du har så fina drömmar! Jag tycker om att vara ensam, men inte om alla andra försvann. Det allra finaste svaret var det du gav på fråga 9: Vi Blir så glad när människor lever i lyckliga förhållanden. Kram till dig!

  SvaraRadera
 7. Så ditt drömställe är Malmö!!! Kul val! Jag har varit där alldeles för lite för att veta vad som kan dra på allvar. Men att en varmkorv kan smaka förföriskt gott, det vet jag. Så trist att du inte kan njuta av det!
  Italien vill jag åka till.

  SvaraRadera
 8. Inte ska du vara rädd för mörkret, det är mycket farligare i stan än på landet! Konstnär kan du ju räkna dig som! Och att vara helt ensam i hela världen, vilken mardröm! Härligt att du hittat din dröm-man! Hoppas ni kan resa till Italien snart!

  SvaraRadera