Translate

måndag 3 januari 2022

God fortsättning .-)

 



Tänkte lägga ut någon bild från Nyåret, men det gick inte alls, fick hämta en gammal bild istället ,-)  På det albumet ligger bilderna bara under texter istället för bilder, så jag tryckte lite och den här får duga.

Kan inte ta en bild till och inte föra vidare, där är kruxet. Iphone är svår att ladda in.  Och vi är ju idioter på allt sånt. Men vi ska fixa till det.

I år blev både Jul o Nyår helt annat.  Förra julen o Nyåret hade vi min mamma här. Hon brukar ju alltid vara med. Och när hon inte orkade åkte vi min man och jag till henne. Men vi har ju saknat att fira med våra barn och deras familjer. De minsta som trodde på tomten ( vilket är ju speciellt roligt att titta på) tror inte på tomten längre.  Så den här Julen fick mamma vara själv. Jag hade samvetskval, Det är första gången i mammas liv. Men Juldagen var vi hos henne, dukade fint och juligt, Åt gott och delade ut julklappar.  Så hon fick ju en härlig jul ändå, bara en dag senare. Likadant Nyårsafton, vi firade här med alla i familjen, Som sen gick vidare och firade familjevis på olika platser. Vi var hos mamma Nyårsdan, dukade fint och firade med henne med vår speciella Nyårsmiddag som vi alltid har.  Åren flyger iväg och man ska vara både här och där, helst samtidigt. Men det blev fint ändå.

Slask ute, plusgrader. vilket gör att det är svinhalt.  Tittade under mina Icebugs , har haft dom länge, dax för nya, flera piggar hade ramlat bort. De andra var böjda. Någon liten pigg satt väl som den ska, och det är just  "någon liten" som jag får förlita mig på nu ,-)

Ha det gott!