Jag hittade idén till denna ordlek  hos  http://femfemman.blogspot.com

 Tyckte att det lätt lite kul och tänkte prövaTolv svar vill man ha i denna kedja! Det kan vara svårare än du tror. Du får inte använda Google! Fast du lär knappast behöva någon hjälp. Varje svar måste starta med den sista bokstaven i föregående svar. Och tillägg , som jag gjort, kan du självklart strunta i.

Med mig själv som utgångspunkt

Namn: Primrose

Djur:  Ekorre, vi hade flera ekorrar på landet, en satt väldigt lågt ner på trädstammen, jag var omk 6 år, ville så gärna hålla den, grabbade tag om ryggen snabbt, den vände snabbt på huvudet och bet mig hårt i handen, kommer ihåg att jag kände mig dum, pappa skrattade glatt.

Pojknamn:  Erik, en granne, jag var 5 år, han 6 vi skulle gå in i vår trapp, där stod en städare, när han fick syn på mig sa han att han skulle dra in mig i källaren och att jag aldrig skulle komma hem igen. Vi sprang ut, vi väntade under en balkong , till slut såg vi honom utanför en port i grannhuset, Men jag vågade mig inte in. Tänk om det fanns en gång under jorden, för han hade sagt att han skulle hinna dit och dra in mig i källaren även om han inte var där. Jag var livrädd.

Färg: Kobolt blå, en färg jag gillar mycket, en färg jag förknippar med min pappa och min bästa vän, båda är döda, Så den färgen har jag som minnesfärg.

Film: Ådalen   tror den heter så.  Hemsk film från verkligheten, när  arbetare skjuts av militären under ett demonstrationståg.

Något du bär: Nattlinne under natten, har mina favoriter, de börjar bli lite slitna nu, men gillar korta tunna, hittar ingen som jag vill ha. Slutat tillverka, säkert! Vill vara varm men inte för varm.

 Något du gärna dricker: Earl grey  tea Varje morgon, 

Mat du gillar:   A fil  räknas kanske inte som mat, men för mig är det mat, varje lunch!

En grej från badrummet:  Ledlampa, som jag alltid tycker är för svagt ljus i.  Vill ha extra ljus, men min man tycker det är för krångligt att fixa ljusrör

En plats du besökt:  Amsterdam. En mysig stad vi besökt flera gånger.  Åkt på kanalerna, besökt  huset där Anne Frank var gömd med sin familj bla , nu ett museum. Otroligt vacker stad.

Anledning att vara sen:  Motorfel

Något du haft men inte saknar: Leverfläck,
liten, men den gav mig ångest, vågade inte gå till läkare, den såg normal ut, men ändå. Till slut gick jag, den togs bort, och saknar den inte!
 
Kopiera, skriv in dina egnasvar! Och lägg in en länk till inlägget som kommentar så vi andra kan kolla! Kanske bjuder du på en spännande träda-fram-are?

Lycka Till!

Nu går det inte att kopiera in länken direkt till sidan men hoppas det går bra ändå.