Translate

onsdag 12 januari 2022

Vi dras åt olika håll.

 


Yrsel är otäckt. Riktigt läskigt, men när min man och  jag för några dagar sen drabbades av yrsel samtidigt. Det kom bara en kväll. 

Min man sa att hans huvud drogs åt vänster...så när han skulle in i ett rum drogs han nästan in i ett annat, mitt huvud  kändes som det drogs åt höger. Så vi vimsade runt här hemma, vi såg det roliga i det här och skrattade hela kvällen . Nu blev det ju roligt för vi hade det samtidigt, då kändes det mindre otäckt. 

Varje gång vi böjde oss ner så for vi runt . Nu kan det ju tyckas att det var väl inget att skratta åt, men vi hade himla kul.  Så innan vi skulle ut  och rasta hundarna sa  jag åt mannen, nu får jag hålla koll på dig, så du inte fortsätter åt ett annat håll ,-)))    Jag drogs ju åt det håll vi skulle :-))

Vi har lite känningar fortfarande, har börjat nysa o lite ont i halsen, vi har hemtest, men ingen  covid.

Det är väl en vanlig förkylning,  Tycker vi har haft förkylningar sen i slutet av oktober, de avlöser varann. Vi har alla fall tre vaccinations doser mot covid, det känns bra, även om vissa blir väldigt sjuka ändå.

Fortfarande mår vi inte bra, i går kväll kräktes min man och hade diarre, jag själv har plussat på med huvudvärk.  Tyvärr tog vi nog testet för tidigt. Vi skulle nog ha väntat tills nu.

Det kan ju mycket väl vara något annat än omikron.

Så vi tar det lugnt .  Troligtvis var det därför min man somnade när han borstade tänderna ,-)

Ha det fint!