Translate

torsdag 3 februari 2022

Personal hittar mamma på golvet igen

 


För några dagar sedan hittades hon sittande på golvet och kunde inte ta sig upp. Idag ringde en i personalen, då låg hon på golvet, hon var inte skadad alls med ledsen, förra gången larmade hon inte, för det hade hon glömt bort. Så jag har pratat med henne om den röda knappen på larmklockan. Senast igår frågade jag, vad gör du om du ramlar. Jag trycker på den röda knappen sa mamma glatt.  Idag var det alltså dax igen. Jag blir rörd när en i personalen ringer och berättar att det första min mamma hade sagt, att hon lovat mig att trycka på den röda knappen ,-) Lilla mamma ,-)

Inte lätt att bli gammal, och undrar hur länge min mamma kan fortsätta bo hemma. 

Hitta ett bra hem är inte alltid lätt det heller. Det kan nog ta tid.  Sen väntetiden på att få komma dit, nu vill ju mamma absolut bo hemma.   Så det får hon göra ett tag till. Men börja titta runt så vi vet var vill att hon ska bo, det får vi nog börja med.  Nu är det ju covidtider, då vill man ju inte springa runt och besöka, det får man antagligen inte heller.  

Här fortsätter vi med kennelhostan, även om de två som började mår riktigt bra, den tredje håller på att bli bättre. Resten av vår familj, vuxna barn och barnbarn har covid. 

Ha det fint