Translate

tisdag 1 mars 2022

Ett vänort mellan länder är viktigt! Många modiga människor i Ryssland som protesterar mot Putin. Likaså i Belarus.

 

Väljer en gammal bild.

Läste att Lycksele väljer att avsluta sin vänskap med en rysk stad. Jag tycker sånt är fel,  det berör ju inte Putin ett dugg, det enda som förstörs är en vänskap mellan två städer i Sverige och Ryssland. är det inte nu jätteviktigt att bevara den.

Likaså idrott, låt idrotten få vara fri, tycker jag.   Det är nog många som tycker tvärtom. Men vill man förena olika länder så är det väl viktigt att vi får lära känna varann. Man skadar väl ogärna sina vänner. ( i normala fall) Då kanske allt ändras om så där 20 30 år om inte förr.

Sanktioner mot Ryssland är en sak! OK

Det finns nu ser man och läser om att det är många mycket modiga människor i Ryssland och Belarus som protesterar mot Putin.  Det är otroligt bra. Så att då skicka ut ungdomar som idrottar känns inte bra.  Vi får ju inte glömma att många i Ryssland och Belarus är emot det som sker.

Så att avsluta en vänskapsort, det var inte bra.. De kanske behöver det här vänskapsbandet som bäst nu. 

Sen går mina tankar till de i Ukraina.  Så smärtsamt.

Vart är mänskligheten på väg??!!

Jag tror starkt på de unga, att de vill förändra världen till något bättre!

Bara alla gamla envåldshärskare försvinner, så tror jag på en ljusare framtid, även om det kommer att ta många år.

💗

Inte en lätt variant av omikron. Det kan vara covid-19

 


Vi mår SÅ dåligt....men mamma är kvar, lika bra det för hon blev nog smittade innan vi var sjuka. Det är något med henne, hon är troligen på G att insjukna, tyvärr.  Det är bättre att hon är här, så vi ser att hon äter och framförallt dricker,  annars sitter hon hemma och har 5 tillsyn, men resten av tiden ser ingen efter henne, ska nu skriva en shoppinglista så den ska äldsta dottern handla,  med lite extra gott.

Jag känner ingen smak och lukt än, inte mannen heller. Jag tror mamma kommer att klara det här bättre än oss trots sin höga ålder. Mannen sover och jag ska sätta mig vid mamma och titta på lite roligt på TV:n.  Så vimsig, återkommer till er

💗