Translate

tisdag 12 juli 2022

Med skånesand i skorna gick vi 23 mil ,-)

 


Härligt!  Min man kunde knappt ta sig upp för trapporna två veckor innan semestern, som ett under hittades två fel, som båda åtgärdades precis innan!

Sen gick vi....det är ju så mysigt där nere i Skåne så benen nästan vandrade av sig själv ,-)  Himla härligt, och vi njöt.   Omkring 9 km om dagen,  det måste vi ha tid till nu hemma också, OK det blir väl inte lika långt, men vi ska gå.

För vi mådde så bra av det, fick mer energi när vi var där nere, en lätthet i kropp och själ, som jag känner igen  så väl .  Som jag skrev...så har jag blivit en soffpotatis, sen med en massa stress också, har jag inte mått bra.  

Då måste man ändra något. Och för nästan första gången gjorde jag det.  tog bort SELFIEN, jag brukar bara kämpa på, för vi har för mycket. 

Alla hundarna tyckte det var jättekul, t.o.m den lilla gick och gick, vi hade hundvagnen med oss. Ibland ville han åka, men han gick för det mesta!? Herregud vilken kille ,-) Sen är underlagat där nere mitt favoritunderlag, sand även om det är hårt, ger en svikt åt varje steg.  Känns bra i hela kroppen ,-)

Sen finns det så vackra gångvägar o ett litet skogsparti som leder ner mot stranden.  När jag skriver längtar jag tillbaka direkt! ,-) Sen kom värmen sista veckan . Så vi hade inte inte för hett heller.

Vi gick överallt när vi sakta reste hem också. Som i Söderköping som jag bara älskar, vi stannade i tre dagar.  Överallt så vackra stora gamla Lind träd, den doften är magisk.  Söt charmig stad. Det märks att kommunen bryr sig om de som bor där, och turister.  Sen campade vi precis helt nära,  Ett stort rött plank utanför husvagnsfönstret,  det gav mig energi att stirra in i med en kopp te ,-) Då trivs man! ,-))

💗