Translate

lördag 23 juli 2022

Blå lampa

 Långklänningar i färg.......skulle jag vilja ha! ,-) Men tycker inte jag passar i långklänning, är rätt kort!

Men en färgglad blus har jag....men hängt på galge, såklart, den kom på posten 1 dag innan vi åkte på vår semester i Juni i år, men fick inte följa med. Men jag provade den och blev fotad och tänkte till...nu när jag hälsade på mamma första gången, så då åkte den på, jag älskar ju färg annars! ,-)) Men är en fegis!


Trivdes i den, men det är nog det jag sträcker mig till ,-)) Långklänning blir det inte. 

Jo mamma blev ju hastigt sjuk, urinvägsinfektion, plus det måste också ha varit både matbrist och vätskebrist.

Först blev hon inlagd på en akutvårdsavd.  Sen flyttades hon till en vård avd. Var och hälsade på henne på båda avd. Bra motion 7 våningar upp, jag åker inte hiss! 

Sen  efter någon dag, nu  igår flyttades hon till ett  kortidsboende för att äta upp sig och bli frisk från sin urinvägsinfektion. Så jag hälsade på henne där igår, nu var hon riktigt snurrig, allt har gått lite för fort, varit bra om hon stannat på sjukhuset vård avd några dagar till! de andra dagarna har hon varit ok, men att flytta runt så här, plus urinvägs......, och gammal är hon. Har det blivit för mycket för henne.  Hoppas vädret blir lite varmare så kan vi ta ut henne på promenader.  Jag själv är jättetrött, I förrgår på förmiddan tidigt åkte vi iväg till ett bad  (ingen badplats,) så alla hundarna skulle kunna simma. Men då måste vi vara först...annars får de inte vara lösa, Så upp tidigt och halvsprang ner till platsen och vi var först! De hann simma klart innan någon annan kom,  Sen till mamma, På kvällen när det var så jätteskönt på balkongen sov jag, var så himla trött. 

Så mamma har fått besök varje dag .  

Jag har inte haft varken tid eller ork att sitta vid datorn, men kommer att kika in till er så fort det går.


Ska nu ringa till boendet och höra hur det är med henne, åker kanske dit och hälsar på idag också.

💗