Translate

onsdag 3 augusti 2022

På en mindre tur

 


Utsikt från vår balkong ,-)   Där älskar vi att sitta, har alla måltider där ute. 

Men det har blivit så mörkt, det gillar jag inte, så skönt när det var ljusa sommarkvällar.

När det är höst och vi tänder ljus inne, tex i köket och äter middag, det är bara så mysigt.

Men de korta ljusa sommarkvällar på balkongen saknar jag SÅ mycket.

Nu har vi fått möjlighet att åka bort ett par dagar, så härligt,-)

Vi tar ut mamma på fika och prommis ,-))

Sen åker vi ,-)

Det blir inte för så många dagar. men kul ska det bli ,-)

Ha det fint! 💗


Dubbelgångare

 


En bukett som börjat vissna är vacker ,-)

Vi har precis dukat fram fika, det här var för två dagar sen när vi tog ut mamma på en promenad och fika.

Plötsligt kommer ett par killar och går, bara några meter från oss, jag tittar upp och blir så förvånad när jag ser näst yngsta barnbarnet, killen som var med och besökte mamma, Långt ljust hår, samma ansikte och rösten var på pricken likt, jag skulle precis ropa, men vad gör du här S ??!Hann inte ropa, för han tittar upp,  inte en min att han känner igen mig......barnbarnet bor 3 1/2  mil bort, han fortsätter med sin kompis, vårt barnbarn springer alltid fram med ett stort leende och kramas! Har kameran i handen...han går bakom bordet, jag hade kunnat fota!! Men jag bara står och tittar...fotar när han har passerat bakifrån.  Så likt mitt barnbarn!!?? Och ändå var det inte han! Igår var vi med mamma i samma park, hade hoppats att de skulle komma, men nej, tyvärr!

Hur kan man vara så lik!? Ok ser på fotot jag tog bakifrån att håret på den här killen var lite kortare. Yngsta dottern som då var hemma med båda barnen tyckte det var så synd att jag inte fotade ,-))  Jag brukar vara snabb att fota, men nu blev jag bara så förvånad. 

Då kom mannen och jag ihåg att för flera år sen, sonen bodde i en annan stad inte långt bort, med sin fru och barn, vi var på väg ut för att handla, på gångvägen möter vi vår "son"  alltså sonen!!!??? Han passerar på mindre än halv meters avstånd. Båda två hade på tungan....är du här!?   Han passerar bara...... Vi stirrar på varann...var det inte  J !!?? Då var det ändå vår egen son! Som vi ser ganska ofta.

Vi stod där vi stod och stirrade. Vår första tanke var att han skojade...Vi ringde.....han var hemma, med fru och barn alla hördes.  Hur kan man ta fel på sonen och någon annan!  Han var på pricken lik! 

Dubbelgångare är ett mysterium.. att vara snarlik....men exakt lik!?

Det har hänt några fler gånger, en semester såg vi vår vän.....vi gick fram och tillbaka flera gånger.....han var singel, nu var han norrman med fru och barn, jättekul ,-)))

Så lik vår vän.

Jag undrar hur man skulle reagera om man mötte "sig själv" ,-)   Det skulle vara jättekul.

Har ni andra stött på dubbelgångare, eller rent av stött på er själva?  😁

Sätter ut bilderna, dom var SÅ lika i ansiktet...och minspel.


Barnbarnet


Pojken,  fotot tog jag på långt håll, så har zoomat in rätt mycket 


Ha det fint   💗