Translate

onsdag 3 maj 2023

Maj redan, ojdå

 Tack alla för fina kommentarer. Har inte tittat in på min blogg sen senast jag skrev.

Nu har det gått en tid. Längre uppehåll än jag tänkt mig. Känner mig lite ringrostig.

Fick vänta längre på strålningen, tre veckor åkte jag dit varje dag utom helg, samtidigt sålde mamma sin lägenhet, så det blev lite mycket på en gång. Först söderut, sen norrut samma dag. Fick hjälp av barnen att tömma lägenheten, men eftersom det skulle gå så fort så tog vi hem mycket till oss för att i lugn och ro sortera, så vi hade kassar med grejer både här och där.  

När det var klart så fick mamma en chock.......personalen lyssnade inte när hon pratade, så en dag säger hon till mig att personalen säger att hon ska dö.  Jag säger att hon måste hört fel. En dag sitter jag i rummet, mamma sätts i rullstol...så säger mamma till den som står framför henne...ska jag dö ikväll frågar hon, personen lyssnar inte , utan nickar och säger jaaa. Mamma blir ju så chockad, sen skakar och darrar hon, skvimpar ut kaffet...kan inte äta...... Jag blir arg och frågar ju personen om hon hörde vad hon svarat ja på! Det hade hon inte gjort. Talade med sköterskan, efter någon dag sitter jag där igen, en annan av personalen gör då precis likadant, mamma frågar och får ett ja. Så i flera veckor var mamma i chock.

Jo vi har sagt till och pratat!

Efter det så hamnade mamma på sjukhus med bakterier i blodet, där kunde det gått illa, men mamma klarade sig och kom tillbaka till hemmet.

Mannen fick ljumskbråck före jul. Har haft väldigt ont och mått illa. Nu är han opererad, Men måste ta det lugnt, får inte lyfta osv. Då har jag gått ut med våra hundar. Så det har varit fullt upp .

Det blir nog inte varje dag jag bloggar ,-) Men vill ju inte heller sluta. 

Måste röra på mig mycket, vilket jag som alltid varit i farten blivit lite av en hösäck, innan jag blev sjuk. Nu tänker jag inte återgå till den hösäcken. Allt tar ju tid och tiden flyger iväg.........

En härlig Vår önskar jag er alla

Primrose