Translate

måndag 22 maj 2023

Lagt om hela mitt liv känns det som ,-)

 


Vi har ändrat om mycket i vårt liv. Min man gjorde som jag!

Lunch, soppor, grönsakssoppor ,-) som vi gör från grunden,  kycklingbuljong och vatten ,vi blandar i det vi känner för .

Lite olika av det här. Grönkål, purjolök, palsternacka, ärtor, potatis,durumpasta, morötter, kidneybönor mest, ibland andra bönor stekt lök, tomater, brysselkål, broccoli, avokado, spenat,olivolja gurkmeja.osv har säkert glömt ett och annat. Sen kör vi allt i en mixer. Det känns som vi äter lyxsoppa varje dag. Har också i gurkmeja, en stor vitläksklyfta har jag till kvällsmaten, pressad varje kväll.  Har slutat helt med socker. Och alkohol, det blev det ju inte mycket av förr heller, men ett glas vin till maten blev det förr. Nu kanske ett halvt glas i månaden. 

Sen gör vi frukt smoothie varje dag.  Med lite olika frukter, men alltid ett äpple ,-) Mår bättre av den här kosten måste jag ju skriva. ,-)  Så jag längtar aldrig efter choklad, som var min fika favorit förr! ,-)) Med nyttigt blir man inte sockersugen alls!

Vi rör på oss mer, och tränar lite hemma.

Så jag glömmer nästan bort bloggen!

Sen har vi ju nu haft härligt väder, häggen doftar så gott ,-) och allt det gröna. Så man får passa på att njuta . Ha det gott

KRAM

💗