Translate

lördag 3 september 2016

Bosses lek, se hit lekkompisar!

Bosses tävlingar muntrar upp ,-))
Jättekul är det.
Men "bara" lek är det inte för mig, måste jag erkänna, för då hade jag nog inte lagt ner så mycket jobb och energi ,-))))) För det kan ta en hel del tid ,-) Men man bestämmer ju själv hur mycket tid det får ta och hur långa bilresor ,-)
Fast det är ju LEK ,-)
Men lite på blodigt allvar är det ,-)))) Annars hade jag nog aldrig jagat bla insekter som jag gjorde ,-))))
Lyckan när man hittade något litet kryp man var efter! JAAAAA ,-))
Ja det blev många timmar och dagar ute i naturen ,-)) Nyttigt, kul. Men det var ju samtidigt varje poäng man var ute efter!
Nu är det snart dax för nästa uppgift, alltid lika nyfiken på vad det blir.....................Man triggas igång och så är man där igen med kameran redo och flera timmar framför sig i ett oändligt sökande ,-))
Sen är det dax att kasta sig ut för att leka, men lite på blodigt allvar ,-)))) det är ju det som triggar mig ,-)))
Så en undran till er andra lekkompisar, är det BARA lek för er?
Eller är det i alla fall lite på blodigt allvar ,-))))  Eller allvar ,-))
Men visst är det jättekul! ,-)
TACK Bosse ,-)
Bosses blogg hittar ni här.
htts://bosseliden.wordpress.com

12 kommentarer:

 1. Blodigt allvar,hihi, nää men roligt är det, glad att jag hittade till Bosse och kunde vara med på detta. Ha en trevlig lördag kraaam

  SvaraRadera
 2. Jag tar det som en lek/utmaning och tycker det är roligt och vore det inte det så skulle jag inte heller ägna det hela den tid det tar. Man kan ju själv bestämma nivån. Jag tänker också på hur roligt jag har undr uppdragen och alla människor jag möter under lekens gång.
  Tid tar det förvisso, en å andra sidan har jag ganska gott om just tid...
  Ofta ingår utevistelse och lite klurigheter och dte är extra plus. Och roligt att se hur andra "lekkamrater" löst sin auppgifter.
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar klurigheter, men jag har missat på en punkt det vet jag nu, så sur på mig själv ett tag det blev jag ju ,-))))

   Radera
 3. Ska jag vara helt ärlig så ja och nej.
  Jag älskar spel och tävlingar och har gjort det sedan jag var liten. Med en syskonskara om 10 st och inga mobiler eller TV på den tiden så blev det mycket lek och spel.
  Nu med Bosses roliga tävlingar så har lekintresset tagit överhanden, men visst, jag vill gärna vinna, eller vara bra.
  Kram till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju aldrig tävlat mot någon, ensambarn är jag, och mina kompisar och jag gjorde annat, så det här är första gången jag utmanar mig själv, då kommer en liten "jävel" på axeln och triggar på ,-))))

   Radera
 4. För min del är det både lek och allvar ;-) Därför kan jag reta mig på att jag missade den första delen när man skulle jaga mästare. Upptäckte tävlingen först därefter så jag har haft lite att jobba in! Ut kommer man och jag tycker oftast att det är trevliga aktiviteter :D

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du ligger bra till ,-))) tummen upp!
   Jag missat de två första månaderna, jag vet att jag inte har en chans att vinna, men ag älskar det här ändå, precis lek och allvar är det, ,-)
   Jag utmanar mig själv till att ta så många poäng jag kan! ,-))

   Radera

 5. Lite blodigt allvar är det allt. Kämpar med hull och hår för att behålla tionde platsen eller klättra över dig... 😊🤗

  Kram ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;-)))))
   Ja då får du kämpa ,-))
   det är ju flera lektävlingar kvar så jag blir inte ett dugg förvånad om du helt plötsligt är före mig ,-))

   Radera
 6. Så fort jag såg bilden överst var jag tvungen att hämta S. Kul att få skratta. :) Tack för det. Tänk som det kan bli. Jag hade aldrig planerat något när jag slängde ur mig på skoj om ni ville leta mästareyrken i början på januari. Sedan vet jag inte vad som hände. Målet har hela tiden varit att hålla det på leknivå. Därför har jag aldrig lagt in något moment i kategorin tävlingar. Min tanke var att ni skulle komma och gå när ni kände för det. Nu är det inte så många gånger kvar. Nästa gång har du möjlighet (om du vill) att göra på "ditt sätt" och de andra på sitt. Blev du nyfiken?
  Trevlig helg
  Kram LekBosse

  SvaraRadera