Translate

lördag 16 juni 2018

Nu tror jag väl att fan är lös


Det är mammas ord ,-)

Natten till idag var jag ju ensam när gubben var på sjukhuset, det är något jag inte gillar så jag vänder på dygnet.n Och är uppe på nätterna.
Omk 20 minuter i 1 på natten sitter jag vid datorn. Då blir allt svart!
Strömavbrott!
Det varade i 2 1/2 timme.

Jag letade mig in i skåpet i köket och fick fram en lång tändare vi har till ljus, den är ny och har en liten grej man trycker upp för den är barnsäker!
Det tog lite tid..... sen tände jag ljus, i köket och hittade en ficklampa, sen stod jag vid ljusen i en timme och lyssnade.... efter det så släppte skräcken så jag kunde gå runt , bla till toaletten ,-)

Tur att jag har hundarna!
Dom låg och sov på vår säng men kunde höra dom ,-) när jag stod i köket.

När jag berättade att det blivit strömavbrott för mamma som vet hur rädd jag är ..då sa hon " nu tror jag väl att fan är lös" ,-))

Jag har varit rädd för just strömavbrott förut när jag varit ensam, men den här gången hade jag ingen tanke på det. Men nu dagen efter känner jag att det var kanske bra att det hände, då har jag fått öva på det med ,-)
Mamma var ju alltid livrädd när jag var liten, ställde en stol framför dörren, när jag frågade varför sa hon att då hör hon om någon kommer in mitt i natten, så hon förstår ju min rädsla ,-)

Gubben var ju först inne en dag för provtagning och skulle svälja en liten kamera som skulle fotografera hjärtat.... sen fick han komma hem och jättetidigt igår morse åkte han in, han var ju jättebesviken när jag pratade med honom  när flimmern hade kommit tillbaka, och det var tal om en pacemaker.
Sen kom en annan läkare och tyckte att de provar igen med en elkonvertering för han trodde att det kunde fungera! ,-)))
Vi har ju bokat om semestern....men hade tänkt att vi börjar åka en vecka tidigare  och tar det lugnt det är ändå en månad dit, men precis just då ska en elkonvertering göras! ,-))
Så typiskt att det är precis när vi ska åka som det ska göras något, men har vi tur så blir ju gubben frisk, nu har det varit så mycket hit och dit de senaste dagarna ,-)
Så jag känner mig snurrig, väntar nu på att gubben ska komma hem!
Så allt kanske ordnar sig ändå, hoppas!