Translate

torsdag 6 juli 2017

Gubben får något vilt i blicken!Vi hann precis ner till skåne, började plocka in i skåpen för vi var så ivriga att komma ner så vi hade bara lassat in väskor och kassar, jag satt och pratade med mamma i telefonen då jag ser att gubben får något vilt i blicken! Var ÄR MINA KLÄDER!!
Jag vet inte, någonstans bland allt , kanske!
Gubben letar......................
Dom finns inte!
Nu är det så att när vi åker på semester är det jag som har stenkoll, med listor  .............................det har alltid funkat, allt har kommit med, men i år............har jag glömt gubbens kläder!
Jag tog allt............säger jag!
Jag hade valt extra rummet som en plats att lägga allt som skulle med!
Det rummet använder vi också för att lägga presenter och lite annat, jag kollade allt som fanns där...............men gubben hade lagt alla sina kläder i en brun papperskasse, jag vet att jag kollade i den, såg en massa sladdar, och glömde sen bort den, tänkte vad är det för skräp!!! ,-))
Gubbens kläder var under sladdarna som var till trimmern till vår ena hund.
Så alla gubbens kläder glömdes bort ..................
Så han hade bara det han reste i................
OJ!
OK det var bara för mig att passa hundarna, så gubben kunde köpa nytt, det var nästan så jag önskat att jag glömt mina ,-)))
Det var rea och snygga kläder fanns det, så för lite över 2000 kr fick gubben nya kläder och blev den snyggaste mannen på campingen ,-)
han måste ju köpa allt nytt från kalsingar, sockor till shorts, långbyxor, t-shirts 8 st och någon lättare träningsalveralljacka, som tur var hade hans skor, regnkläder o stövlar kommit med ,-)))
Jag hade verkligen mina tankar på annat håll..............................