Translate

måndag 9 april 2018

En hund i trädkronan hjälp! Ett telefonsamtal jag är glad att jag slapp ringa. ,-)Igår blev jag riktigt rädd!Vi var ute som vanligt med hundarna......ibland övar dom på att balansera på trädstammar som ligger på marken.

Nu var den här trädstammen ganska smal, inte som jag ritat ,-)))
Rätt som det är far vår stora hund upp på en lutande trädstam, den går upp till takkronan till ett annat träd vilket träd det var vet jag inte för jag blev så rädd, men skyhögt upp går det.
Jag bara ser hur han gladeligen springer upp utan att ens bry sig om höjden!? Jag skriker STANNA och han stannar och tittar på mig.....ungefär 3" nej det var 2,40 nu har vi mätt" meter upp var han, stammen är så pass smal att det inte går att backa tillbaka och han skulle aldrig kunna vända sig om på den stammen, vår hund är en ras med lite längre rygg dessutom.
Han hoppar det gick bra, men den farten han hade upp så bara någon meter till så hade det blivit alldeles för högt för honom och därunder fanns vassa stenar.
Hur sjutton skulle vi fått ner honom han hade aldrig kunnat balansera till en brandbil hade kommit, och tänk.....vilket telefonsamtal...........vår hund sitter i trädkronan högt upp!

Nu gick ju allt bra men det såg ut som han inte hade en tanke på att stanna.....om inte jag då ropat!
Jag hade inte en tanke på att han ens skulle göra något så här.
Nåt att tänka på i framtiden. .-)