Translate

måndag 10 februari 2020

Ingen "blåskontroll"
Ett minne från vår 10 veckor långa semester i husvagnen!
Vi åkte 1 maj, det har aldrig varit SÅ kallt någonsin sen de började mäta.
Vår värme i husvagnen började ju krångla, så kallt ute och kallt inne i husvagnen.
Jag höll ju koll på hur varmt eller snarare hur kallt det var" hemma", när vi varit borta några dagar, såg  att det var 1 grad och att det snöade där vi har vår sommarstuga!
Jag hade nästan lika mycket kläder på mig ute som inne i husvagnen. Nu hade vi varit på den superhärliga ön Texel i nordholland. Nu var vi vid kusten i Belgien, så himla mysigt. Vi gick ner till stranden för att bla låta våra tre hundar springa av sig. Det var härligt, jag samlade på stenar och snäckor....svinkallt och väldigt blåsigt.
Nu började jag leta efter en toalett, vi gick längs stranden...men ingen toalett i sikte!
Ok vi hittade till slut en på stranden, men jag fick panik att bara se den! Den såg ut som en konservburk, Inga fönster och i plåt, med en dörr som när man stoppade in en slant gled upp från sidan och sen gled tillbaka. Jag har fobi för toaletter som så tillslutna.  NEJ det går inte! Jag håller mig....
Men när man går och njuter går man längre än man tror! Det skulle ta minst 30 minuter tills vi var tillbaka till husvagnen!
Vi började gå tillbaka, det var svinkallt. …..Det var hus överallt. Och bakom stranden var det stora höghus...så det var bara att kämpa på, när vi var omkring 500 meter från husvagnen ser min man några buskar längre fram.....där bakom buskarna... JA jag blir jätteglad, jag tar sikte på buskarna och knäpper upp knappen i byxan. Då …. "fan"  då kan jag helt plötsligt inte hålla mig längre! Det var som om att när jag nu får ett tillfälle så blir det en signal till hjärnan " kissa"   Det börjar rinna bara. NEJ säger gubben!
Stelfrusen och vansinnigt kissnödig står jag där mitt på en trottoar med buskarna i sikte och låter det forsa ner....det var ju ingen som skulle kunna ha märkt eller sett det. Men det kändes.
Det värsta var att jag blev tvungen att duscha i en kall husvagn och tvätta upp byxorna!