Translate

lördag 9 juli 2022

En Ängelkopp får mig att tänka om! Svarar på SELFIE från A ROOM OF MY OWN. Jag hoppar av SELFIE för min del.

 


När jag påbörjar något brukar jag fortsätta, men inte den här gången. Men först, min fina ängelkopp. Det har inte blivit så många inlägg den senaste tiden. Tiden räckte bara till SELFIE som var otroligt kul, som en drog för mig som älskar att klura lite. Den  här koppen köpte vi några mil från där vi campar, en stor affär med växter så jag skulle önska jag bodde där nere, sen har affären mycket annat fint!. Alltid får något följa med hem. I den affären får  hundar följa med in, så bra för oss, som inte kan, vill, lämna dom i husvagnen. Annars handlar bara en av oss. Men det är kul att gå in tillsammans någon gång. Jag har en liten blogg, inte så många bloggvänner, många av mina bloggvänner genom åren har slutat,  Jag bloggar inte om viktiga saker, utan lite mer om sånt  som är smått, men har betydelse för mig.  Det har jag saknat, Har bara hunnit med SELFIE, för det är så mycket annat som vi har att göra." Livet" kan man säga.Bla mamma, som är sämre, nu blir det fler besök i veckan, hon säger att ett hem är nog bra, men så tittar hon på mig, men jag vill vara hemma säger hon. Då får hon vara hemma. Hon har nog inte tröttnat på livet, men tror inte hon orkar så mycket längre.  Nu har det tillkommit motion ,-) för mannen o mig ,-)) brukar röra mig mycket, men har mer och mer blivit en soffpotatis, det gillar jag inte! Där kom ängelkoppen in. Satt igår och tänkte på semestern och allt härligt, så mycket som vi hann njuta av, har ingen TV med och ingen dator ,-)    Det var då jag bestämde mig, Ingen mer SELFIE för min del, den fortsätter nog på nåt sätt. Det är ju fler som gör den ,-)     Jag vet att en selfie inte gör sig av sig själv. Har skrivit info om Selfien om det jag tyckt var nödvändigt,  Men det har  missats ibland.   Inte  så konstigt för jag har en liten blogg som är anonym mer eller mindre.   Sen vill jag hinna att läsa mina bloggvänners inlägg utan jäkt. Måla och så mycket annat.  Men kul har det varit. Men nu vill jag ha tillbaka min lilla blogg, där jag hinner med mina inlägg, det har jag saknat jättemycket, nu när jag har kommit hem kändes det så kul att hinna blogga.  Är jätteglad för att Klimakteriehäxan startade den ,-)! Sen när hon slutade kändes det tomt. Men skulle nog ha tänkt ett par varv till innan jag satte igång med den. Men ett JÄTTETACK till alla ni som hängde på! ,-))

Nu till mina svar på A ROOM OF MY OWN, hennes SELFIE hann jag aldrig svara på innan vi åkte. 

BÄST i test

1.  Bästa badet?   Falsterbo. 

2. Bästa utflyktsmålet?  Ormfritt  ( För hundarnas skull)

3. Bästa picnickorgen?  TE  (kallt, för vi kör till våra ställen, vin får det bli på balkongen, lite av varje i korgen, men kul om själva korgen är mysig ,-)   )

4.  Bästa utomhusläsningsplatsen?   EXAKT  (där jag känner för just då! )

5. Bästa musiken -I- sommarkväll?     Toner från naturen 

6. Bäst på grillen?  Totalt grill lös 

7. Bästa sommarmotionen?  Sand i skorna, och bara gå  ( skånesand) ,-))

8. Bästa huvudbonaden  på sommaren?   ÅH bara låta håret flyga i vinden.

9. Bästa sommarväskan?  Något sliten ryggsäck

10. Bästa sommarsällskapet?   Käcka hundar.  ( och mannen förstås) familjen är utspridd sommartid o vi ses mindre, men i Augusti blir det full rulle igen)

11. Bästa sommarfågeln ?    Räknar aldrig bort kråkan  ( en klar favorit året om) 

12.  Bästa sommarfrukten?   Nygjord smoothie på jordgubbar och blåbär 

TACK  A ROOM OF MY OWN!  Kul ide att ha Bäst i test! ,-)

 https://mrscalloway.blogspot.com