Translate

torsdag 25 juli 2019

FrågeteckenHej
idag var jag med mamma till en läkare....för hon har haft diarre omk 5-6 gånger o hon äter dåligt.

Måste bara skriva om det här innan jag skriver om vår semester!

Jag berättade och mamma satt vid sidan om mig. Så himla dålig är hon inte men hon äter pyttelite o hemtjänsten struntar då i att försöka få henne att äta mer...tex en kille kom dit mamma tyckte köttbiten var för hård o kunde inte äta den, vilket hon påtalade! Han sa då det finns inget annat och gav henne en liten kaka??!! Hela frysen är full med mat! Sen fick hon inget kaffe, han gick!
Vi ringde direkt o klagade när vi fick veta!
NU var vi hos läkaren... Lite diareer!
Läkaren säger... Jag tror utan att blodproven är ens tagna!...….. att hon har något farligt i tarmen! Som inte går att bota! Hon kan inte behandlas för hon är för gammal, så vi får göra det vi kan,! Ungefär för jag blev SÅ chockad! Jag tittade på mamma o tänkte hon sitter ju mycket själv hur ska hon klara av det här!? Hon hade tack o lov inte hört något. Nu undrar jag hur kan en läkare så gott som ge en person en dödsförklaring!? Tack o lov hörde inte mamma. Kan inte 5 diarreer vara något annat än en dödlig sjukdom tänkte jag,  Kan han inte ge hopp!? Utan direkt tala om vad han tror.
Vad han var inne på vet jag inte vågade inte fråga för jag var rädd att mamma skulle höra o förstå, nej mamma har något farligt som inte går att bota1 Hur vet han det? Utan provtagning o annat,
Ibland blir man rädd för vad läkare kan kläcka ur sig utan att bara veta lite , lyssna på hjärtat o tagit blodtrycket vilket var bra!?