Translate

fredag 24 juli 2020

Mamma har blivit en nattuggla.


Det har gått bra at ha mamma här, hon blev ju rädd för en i personalen, en kille med väldigt hög röst. Hon uppfattade det som om han var arg på henne. Hon har omk 10 st som kommer hem till henne från hemtjänsten. Tre är hennes favoriter, hon tror inte ens att de jobbar i hemtjänsten utan uppfattar dem som nära bästa vänner, mamma behöver så lite hjälp och de sitter och fikar med henne och pratar, ofta diskar de inte, så det är inte konstigt att mamma ser dem som nära vänner som bara kommer upp och ser till henne. Nu är de på semester alla tre, Och mamma deppade ihop!
Nu har hon varit hos oss i 6 dagar, det gick jättefint, även om mamma sa att hon lovat sig själv att aldrig komma tillbaka till oss!?
Så trivdes hon, vi hade kanontur med vädret som var varmt och vi kunde sitta på balkongen varje dag, även äta på balkongen  vissa mål. Två döttrar med familjer kom, Den ena med man men utan barn för de var borta. Den andre med man och två barn. Mamma tyckte det var jättekul, då satt vi på balkongen till kl 22 ,-)) båda gångerna, mamma blev en nattuggla.
Sprängande värken i ena knät försvann! Så kul, för vi fuskade med stödstrumporna!!!
Mamma avskyr dom, så vi lät henne slippa. Svullnaden försvann och den hemska värken! Så nu har vi informerat sköterskan som nu ska ha möte med bl läkaren om mamma verkligen behöver stödstrumpor, de ska hitta på något, för när värken var borta gick mamma omkring i lägenheten helt obesvärad. Hon går krokigt, nu gick hon mer rakryggad ,-)
Nu ska vi när mamma är hemma igen hos sig, se efter två hundar, ena dottern ska på en minisemester med sin familj ,-) Sen efter det, ska vi åka bort tre dagar, sen får det bli några korta utflykter.
Hoppas värmen kommer tillbaka snabbt. Vi valde alla fall de 6 varma härliga dagarna när mamma var här, kul! ,-))