Translate

onsdag 13 mars 2024

färgglad tjej Tacksam för alla foton ,-)

 

Yngsta barnbarnet E💖

Nu 10 år. 💖

Nu är det slut på våra mormor och morfars dagar. 

Det var så kul att hämta barnbarn från förskola och skolan . Men nu är de stora och gör sällskap med kompisar hem. Det är ju viktigt att ha kompisar!

Vi träffas ju ändå förstås. Men det blir ju inte på samma sätt.

Att tiden flyger iväg är det inte bara vi äldre som tycker.  Bara för någon dag sen pratade jag med barnbarnet E  om hur fort det går.

Ja det var ju inte längesen det var nyårsafton tycket hon.

Nu helt plötsligt har vi mycket tid.........vi har ju inte min mamma kvar i livet heller.

Satt och tittade i min mobil, brukar inte titta på de små "Tidiga ögonblick tillsammans" som finns, men gjorde det igår.

Det var mycket mamma  barnbarn och mannen den linslusen 😁  Då slog det mig hur mycket vi ändå gjort med mamma, så det var med glatt hjärta vi gick ut med hundarna.

Vi var ute med mamma så mycket, vi gick långa promenader, hade med oss fika.  Vi drack vin till maten, fikade, hon solade ansiktet. Vi skrattade åt en film, och minnen, då först insåg jag att mamma och jag hade samma slags humor, hade ingen aning!

Mamma på fest, mamma med barnbarnsbarn. Mamma sov ju hos oss 3 veckor i taget  lite då och då.

Massor av middagar. På balkongen hos oss. Vi på hemmet. Mamma på julen, påsken, födelsedagar. Barnbarnen lussade för henne.   Allt, vi har gjort så mycket med henne, vissa är små filmklipp, mammas röst bevarad för alltid. Hennes speciella gester. 

Så mycket glädje tillsammans de sista åren. Jag blev alldeles varm .

Nu skiner solen, nu hade vi varit ute med henne om hon levt. Men minns hur hon brister ut och klappar händerna " Nu skiner solen trallalala"  Så sa hon hela livet, hon älskade solen. Nu är jag tacksam  över alla foton jag tagit under åren. 💓