Translate

tisdag 20 oktober 2020

köpa jacka inte det lättaste

 


Det här var himla svårt....Herrar har lättare än Damer ,-)

Helt klart, fanns hur många snygga jackor som helst för dom.

Jag gick i 6 affärer....för det första...storlekarna stämmer inte alls... Jag provade allt från storlek small  till XL!?!? . En jacka i small passade men var ingen favorit, en annan i storlek XL!? passade. Och alla storlekar mellan! Jag fick springa i skytteltrafik och byta storlekar. Vilket visar att skicka efter på nätet är inget jag tänker göra, inte med jackor och skor.

Jag behöver en supervarm jacka tex täckjacka som är tålig, jag rastar ju hundar, den ska fungera i hundrastgårdar där  andras hundar hoppar upp på en och dreglar. och man inte behöver vara försiktig. Och i skogen ska den passa . Jag dissade alla parkas, de är för långa och får mig att se löjlig ut, inte ens i skogen vill jag se så löjlig ut!  En tålig täckjacka,  det hittade jag inte, jag vill ha en med luva. 

Efter många affärer, hittade jag till slut en snygg täckjacka...med luva!  Den passar absolut inte i en hundrastgård...det var ju en sån jacka jag var ute efter....och att få vara varm. Men jag köpte den ändå, för det var den enda jacka jag gillade. Hade nästan gett upp hoppet om ny jacka.

Nu är den för snygg. Så problemet är ju inte löst...jag får fortsätta ha min jacka och bylta på mig under...

och ha min nya när jag handlar och går på kalas. Och hoppas på en mild vinter, fast det redan nu...känns som värsta vargavintern är på väg!