Translate

lördag 17 juni 2023

Det var gråstarr

 Skriver lite mer, fast det finns inte mycket att skriva, annat än att jag är tacksam. Det här inlägget blir ju "kaka på kaka" Men hade svårt att fokusera efter dropparna ,-) 


När jag kom dit var jag så stressad att jag knappt fick upp mobilen ur ryggsäcken.  Lite av ett löpande band, först in och de mätte trycket och fick sen droppar, sen vänta. Sen in och fota ögonbotten, sen vänta, sen in till ögonläkaren.

Ganska många som väntade på sin tur, mannen väntade i bilen med hundarna.

En bra ögonläkare som förklarade och gav mig en remiss i handen direkt, operationen blir ju i början av hösten. Men får komma dit till en ögonmotagning där de mäter styrkan i ögonen för att beställa.

Sen åkte vi och hämtade två av barnbarnen som skulle få simma . Då hade jag dimsyn på båda ögonen av dropparna, resten av dan.  Men det var fler som kollade barnen i vattnet ,-)

Så det blev en bra dag. 


Blir en dyr sommar trots att vi är hemma ,-) Först blir det mannen som opereras för åderbråck. Får betala själva för den, även om det ser gräsligt ut och han besväras mycket. Sen mina ögon, först det ena, som också kostar . Det andra ögat kan vänta, det får jag bestämma själv hur det känns då.Men båda operationena  mannens och min är viktiga så det är ok ,-) 



Trevlig Helg önskar jag er som tittar in. 😀