Translate

onsdag 23 februari 2022

Vi önskade oss mer än vad man kunde önska sig, och fick det.

 


Och fick det!  Så tacksamma ,-)

Hela familjen kom när vi firade vår födelsedag, jättekul, ,-)) med alla var vi 17 st,  den yngsta nästan 8 och den äldsta nästan 101 år.

Vi har tre barn, så vi önskade oss att tre andra barn skulle få en operation och få  sitt leende . Att familjen skulle ge till Operation smile .  Och det blev 3 barn som nu får ett leende.   Familjen sjöng och tjoade i trappen med 20 ballonger och ett stort platt paket. Med gåvobevis och en stor ram med många små fotografier av familjen som ler och på andra bilder gör olika grimaser. Så himla härligt ,-)))   


Bland alla ballongerna fanns olika  bilder som barnbarnen hade gjort  med leende ansikten.


Och hela dagen blev ett enda stort leende. Det var jättemysigt,-) Mamma kunde komma hon också, men det var knepigt för första gången att få henne att gå ner från trapporna hemma hos henne. Hon bor på tredje våningen utan hiss. Äldsta dottern hämtade.

Nu stannar hon hos oss i 13 dagar ,  När jag frågade henne innan vi fyllde om hon ville komma till oss och stanna kvar . Då blev hon så glad, det har jag väntat på sa hon, det  var ju längesen  sist  ( ja det var förra sommaren då var hon här i lite mer än tre veckor)  Mamma sa att hon ibland satt och tänkte vad hon skulle packa med sig när hon skulle komma till oss,-) För att få tiden att gå . det lät så sött.

Här får hon aptiten tillbaka, hon äter jättebra, sen får hon lite vin till maten, det tycker hon är mysigt

Ha det fint 💗