Translate

måndag 10 januari 2022

Mamma platsar på Kunga middagar ,-))


 Ingen tulpan bukett ännu. Men snart, tulpaner den här tiden är ett måste.

En sak som alltid slår mig när vi äter med min mamma, att trots sin väldigt höga ålder, äter hon SÅ vackert. Hon kladdar aldrig och spiller inte, utan för gaffeln så vackert till munnen. Hon skulle kunna vara med på en kungamiddag! ,-)  Jag spiller lite, eller min mat flyger...för jag äter försiktigt, senast igår när vi firade ett av barnbarnen.  Åt väldigt försiktigt, helt plötsligt säger födelsedagskillen, du har spillt lite soppa här,  jadå...på min nya fina kofta. Sånt händer aldrig min mamma

Hon ser väldigt dåligt, men hon är otroligt duktig.  Det måste jag säga.

Envis till tusen, det har hon alltid varit, men det hjälper henne nu.  Mycket tröttare förstås. Men konstigt vore det ju annars..

Min man somnade till ståendes när han borstade tänderna i går. Han tappade eltandborsten i handfatet., då är man trött ,-)

När vuxna spelar spel med barn så brukar de låta barnen vinna allt som oftast. Så att barnen ska bli glada.

Inte vi, vi gör allt för att klå de små i spelen! Inte fuska men vi ger järnet. De små vinner så gott som alltid, Någon gång har vi vunnit. Det var ett tag sedan, för senaste vi hade ett spel framme, började yngsta barnbarnet som är 7 att fuska, hon hjälpte oss lite, blev tillsagd av sin storebror att nej gör inte så.

-- Men det kan väl vara kul för mormor och morfar att kunna få vinna någon gång.. ,-))))

En fin vinterdag, äntligen knarr under kängorna igen!

Ha det fint alla!