Translate

fredag 11 februari 2022

Två dagar innan


Här sitter jag och bloggar ,-) Stolen är SÅ skön.

Hundarna blev ju sjuka med kennelhosta,  en tid innan de skulle få rabiesvaccin, vi blev ju oroliga , vi ville ju inte börja om på ruta ett, det hade varit dyrt. Vi hann precis , Det var nästan på dan att det gick. Så tacksamma för det. 

"Hann precis" får mig alltid att le, vi hade en släktträff för  många år sen.....en av kusinerna när vi hade en brännbollsmatch mellan oss kusiner och våra barn......den kusinen började ropa "hann precis" när han precis blivit bränd. Sen hojtade vi alla kusiner  "hann precis"  vi fuskade allt vad vi kunde.  Våra barn  tyckte till slut att det var kul ,-))   Vi i vår familj använder fortfarande hann precis  fast inte som fusk, vi skrattar alla åt minnet av den matchen ,-))

Idag mycket försent ska jag äntligen titta om jag hittar icebugs,  det är SÅ halt,  hinner väl precis köpa om jag nu hittar några , sen kommer våren snabbt och all is försvinner ,-) Men med den lilla piggen kvar blir jag stel, jag provade igår hemma om jag ens har något balanssinne kvar, Jodå perfekt, kan stå på ett ben utan att vingla och kan balansera länge! Men när jag går ut, då blir jag stel.  Nu har jag slagit huvudet i 4 gånger, det räcker. Sista gången var för en vecka sen, efter Talang på TV, Skulle sätta på mig kläderna, går förbi mannen som sitter på golvet och ska sätta på den av hundarna som behöver en varm rock. Precis när jag sätter fötterna lite på rocken som jag inte ser, drar mannen åt sig rocken med en himla fart....mina fötter åker upp hade raggsockor så det var ju extra halt. far ner på rumpan med en smäll och huvudet far bakåt med ett tjongande in i  en byrå.   Inte klokt, hur många gånger håller mitt bakhuvud undrar jag.  

Där fick jag ingen varning ,-))   Ibland får man klara sig själv ,-)))

Trevlig Helg! ,-)