Translate

tisdag 10 december 2019

Semesterminnen
Fått tag i några bilder, fortfarande problem! Hoppas problemet blir löst till Nyår! ,-)
Påfåglar älskar min man o jag, på en favoritcamping har de 16 st, som går runt bland husvagnarna och skriker ,-) helt underbart! Vi är på den campingen varje gång vi kommer till England ,-)
England är England, inte likt något annat land! ,-)
Nu trivs jag i England igen...tog många år för mig att trivas där igen. Jag har ju bott där, fött barn där..lämnade ju mitt land för kärleken. Och skulle absolut ha trivts i mitt nya hemland om jag bara hade blivit accepterad av min man släkt . Nog om det, det har jag bloggat så mycket om!
Men nu trivdes jag , väldigt vacker natur och roligt land.

Men inlägget ska inte handla om England utan om Holland!
På hemvägen från England stannade vi i bla Holland igen...på ditvägen njöt vi av ön TEXEL i nordholland.  Men det här inlägget handlar om en helt annan plats i Holland..
Vi hade haft en av våra tre punkteringar på motorvägen, vilket i sig var en rätt skrämmande upplevelse med den trafiken. Hett som bara den...36 grader varmt!  Vi hade tur som fick hjälp efter vi ringt om bärgning, hade en sån försäkring som gäller utomlands.
Sen gällde det att hitta en campingplats, till slut hittade vi en, efter att ha frågat om vägen och blivit visade fel så många gånger, vi var oroliga då hundarna inte mådde bra, det var för varmt.
Dagen efter tog vi det lugnt...hittade en camping, rätt liten och där alla verkade känna alla.
Vi fick en plats...helt plötsligt hade vi ett gäng runt vår husvagn som ifrågasatte åldern på däcket som vi fått punktering på! Ni får inte åka härifrån sa dom!
De påstod att däcket var FÖR gammalt. Min man talade om att däcket bara var 2 år gammalt! Men nej de påstod att min man ljög!
De slog upp i mobiler och höll på, hundarna mådde inte bra och det här stressade upp oss ännu mer.
Ni får INTE lämna campingen vidhöll dom!
Det var emot lagen i Holland att köra med ett gammalt däck. Till slut hittade dom på däcket att det var 2 år gammalt precis som min man sagt!
Då sa dom att min man skulle åka iväg med en som bodde där och skaffa nytt däck. ( vänligt....men om de bara kunde visat vänlighet och inte sån ilska)
Min man åkte iväg....samtidigt hjälpte de en campinggranne att snabbt packa ihop och de lämnade campingen. Jag som var trött och orolig för hundarna som jag nu turades om att duscha i husvagnen
började nu oroa mig för deras beteende! Jag undrade var vi hamnat på för camping.
En ny granne som redan hade husvagnen där kom, han stirrade så elakt när han gick förbi, stannade och bara glodde! Nu satte min fantasi fart! Jag har ju sett flera skräckfilmer och efter flera dagars supervärme spann nu min hjärna på!!
Skulle min man komma tillbaka!? Eller skulle de tvinga honom att hämta ut pengar! Jag skrämde upp mig själv. Skulle jag ta bilen och åka därifrån, min man hade ju åkt iväg med en man i hans bil.
Jag höll på att gå upp i limningen så orolig blev jag innan min man kom tillbaka efter 3 timmar!
NU när jag tänker tillbaka så ser jag ju att jag överreagerade ,-) Men då skenade min hjärna iväg, hade de bara varit vänliga så hade jag nog tagit det lugnt men när flera står runt husvagnen och låter aggressiva….och påstår att vi ljuger om däcket...….allt ordnade sig alla fall ,-)
Sen var campingen omgärdat av ett högt staket med stor gallergrind vilket inte hjälpte mig att känna mig lugnare alls! ,-) Jag trodde inte jag skulle komma därifrån, att min man säkert var dumpad någonstans efter att han tvingats ta ut alla pengarna! ,-) Ja min fantasi skenade verkligen iväg.
Men jag tyckte verkligen alla där betedde sig otroligt konstigt åt och ovänligt.
Men vi fick ju hjälp att skaffa nytt däck, och efteråt är vi ju förstås tacksamma  ,-))