Translate

onsdag 6 december 2017

Klart som korvspad ,-)Kan inte förstå egentligen att jag delar med mig av det här ,-)
Men som sagt nu har vi papper på det "vi" har vetat i alla år men som många har vägrat acceptera, inte ens när äldsta dottern har vissa saker som är utmärkande från "sin pappas" sida. Det är en familjegrej, men när vår dotter hade samma var det av ingen betydelse, mycket hat och hat för alla våra tre barn.
Nu tänker jag inte skriva så mycket om det, ...........nu ska vi lägga allt bakom oss, fast först skicka till alla som har deltagit i detta hat.

Vet att det finns många som besöker min sida utan att ge sig tillkänna, helt OK men "om" det finns någon som har samma problem med tvivel i släkten....så ett råd från mig vänta inte en dag till.....gör ett faderskapstest och visa! Så ni själva mår bra. Vänta inte och tro att det går över att dom ser nog att dom hade fel, för det lär aldrig hända.
Så gör  slut på mardrömmen!
Ett tillägg 7 dec, tvivlet var för er andra som råkar ut för det, min mans släkt "trodde sig veta med säkerhet att barnet inte var hans!"  Det gick inte att ändra på!
Det spelade ingen roll vad som visade att dom hade fel! Tyvärr !
Nu får dom svälja att dom hade fel! Fast jag tror knappt dom gör det ändå!

Vaccinera mot flunsan
Jag har fått nån förkylning eller vad det är, lite snuvig hostar lite och nyser, inga problem med det men jag vågar inte vaccinera mig mot influensan så länge jag har det här.

Tänkte att för första gången vaccinera mig mot flunsan.............men då ska man väl känna sig helt frisk..............antingen är det jag som är löjligt försiktig, men det känns som jag har någon liten vad det nu är ,-)))

Har hållit på så här i flera veckor nu.............så jag väntar lite till.
Flunsan har väl inte kommit igång riktigt ännu, vill ju vara frisk nu när mamma behöver mer hjälp, hon gick med på att vaccineras fast hon var envis ,-)))) Hon skulle INTE men som sköterskan sa att hon kommer att hamna på sjukhus om hon får den.....det var det som till sist avgjorde saken ,-) För det ville hon inte! ,-)
Vaccinerar ni er på influensan?