Translate

torsdag 3 december 2020

Vanliga dagar är Guld värda

 



Hade nu chansen att träffa en i mammas personal, en av hennes favoriter, jättetrevlig är hon verkligen.

Mamma blev ju smittad av covid, sen smittade hon vidare till min man och mig, och två i personalen.

Den här tjejen som är frisk för övrigt hade blivit väldigt sjuk.....vi blev ju lite halvdåliga med olika symtom.  Så olika covid slår, det är det som är otäckt man vet aldrig i förväg.

Jag har ju träffat henne flera gånger förut, men ville höra hur hon mådde nu, efter covid, det hade varit illa!

"Snart" kommer vi att kunna vaccinera oss,  har hört flera som säger att de inte vågar, få se om vi har antikroppar, Jag vet inte hur jag tänker göra ännu. 

Hur tänker ni om vaccineringen?

Grå dag som nu lyses upp av elljusstakar och  stjärnor, mysigt!

Vår dag blir en vanlig dag. Vaknar rätt sent, ut hed hundar, äter frukost och lyssnar på ring P1, kollar lite på datorn. Lunch, lite väl tätt efter frukosten, men så blir det. Rastar ena dotterns o hennes familjs hundar tillsammans med våra, Lämnar tillbaka dom, fortsätter rasta våra minst 1 1/2 timme till, Då de får jobba lite på olika sätt, springa fritt nu i en stor hundrastgård, har de tur kommer andra hundar in , så blir det extra kul.

Hem, fixar vår middag, sen äter hundarna, disk bla. Ingen städning idag, det får bli imorgon. Med hund så blir det ju lite städ då och då under veckan. Hundrastning två gånger till under kvällen och om det är tv program vi gillar ser vi på det. Bla annat Alla mot Alla som är kul och rogivande.

Dusch och sånt inbakat under  dagen förstås. 

Sen hopp i säng ,-)  Vissa dagar åker vi till mamma. Hämtar barnbarn från skolan när vi alla är friska. Men annars är det så här vi har det. Tyvärr har vi inte träffat familjen så mycket nu i covid tider, men så är det ju för många. Då blir det ju lite mer..