Translate

måndag 2 juli 2018

Jag "klipper" till

Först måste jag bara skriva om vilken lättnad det vara att läsa att de Thailändska pojkarna som gick in i grottan har hittats levande! ,-)))
Fantastiskt!Innan vår kommande semester har jag klippt håret på mamma, idag, mitt eget hår för två dagar sedan och hunden klippte jag igår ,-)
Hunden är så duktig, jag säger bara , kom och lägg dig så ska jag klippa dig, visar saxen eller klippmaskinen, sen får du godis efteråt.
Då hoppar han upp lägger sig och blundar, sen är det bara att klippa ,-)
Efter 30 minuter får han vila...då går han direkt till lådan vi har godis och sätter sig, klippa först och sen godis ,-))

När vi ska äta mat, ifall vi äter tidigare än vi brukar har vi satt oss vid bordet, hundarna vilar...men då hoppar den stora upp, går till sin då tomma matskål och tar med tassen, svänger runt så den rullar och låter, den är i porslin. Sen tittar han uppfodrande på oss ,-) Där ska finnas mat även om han vill äta lite senare, äter vi ska dom ha mat i deras samtidigt. Ordning och reda ,-)
Likaså vatten skålen, vi har en stor o en mindre, är den stora full, den lilla tom, skramlar han runt med den lilla, tittar uppfodrande, att han har gott om vatten spelar ingen roll, båda ska vara fulla!
Hundar är härliga! ,-)